Exclusief voor abonnees

Tim vraagt Elke ten huwelijk in ‘Blind Getrouwd’: “Hopelijk heeft hij niet té veel betaald voor die ring”

VTM
Een huwelijksaanzoek ná het officiële jawoord. Het lijkt de wereld op z’n kop, maar Elke (37) vindt het vooral een geweldig gebaar van haar Tim (35). “Het toont aan dat hij écht voor mij kiest”, zegt de ‘Blind Getrouwd’-bruid in Dag Allemaal.

Vier jaar al was Elke single, en dat vonden haar vrienden meer dan lang genoeg. Zij waren het die Elke inschreven voor ‘Blind Getrouwd’. “En ze ­hebben me meegesleurd in hun enthousiasme”, zegt ze. “Op den duur werd ik écht nieuwsgierig. Ik kreeg er almaar meer zin in. (met stralende glimlach) ‘Blind Getrouwd’ is een leuk avontuur, een unieke ervaring, en wie weet komt er wel meer uit. Ik heb toch niets te verliezen.”

Je hebt drie relaties van vier jaar achter de rug. Je had dus al veel eerder ­getrouwd kunnen zijn.

Ja, maar het leven loopt niet altijd zoals je wilt, hé. Geen van die drie mannen bleek de juiste voor mij. Ik ben dan ook blij dat ik niet vroeger getrouwd ben.

Toch heb jij het geloof in de liefde niet opgegeven.

Als je na enkele jaren merkt dat jouw lief toch niet de ware is, komt dat hard aan. Maar om dan te zeggen: ‘De liefde hoeft niet meer voor mij...’ Ik trek mij op aan de relatie van mijn ouders. Zij zijn al bijna veertig jaar samen en zien elkaar nog altijd heel graag.

Jouw vader is ook in de smaak gevallen bij de kijkers. ’t Was aandoenlijk om te zien hoe liefdevol hij is voor jou.

Ik ben zo trots op hem. Papa is ­altijd al graag gezien. M’n ouders hadden tot twee jaar geleden een slagerij in Wommelgem en ze waren erg populair. De kijkers hebben dus gelijk: papa is heel warm, wil altijd goed doen voor iedereen. Een schat van een man! (lacht)

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.