Tim vond na 'Temptation Island' een nieuw lief waarmee hij al een verlovingsring ging uitzoeken (maar ondertussen is hij alweer single)

Vanaf de eerste keer dat hij haar zag was het meteen raak, zoals bij Tim de goede gewoonte is. Zijn nieuwe vriendin, die hij leerde kennen na 'Temptation Island' wil om begrijpelijke redenen anoniem blijven. Samen met Tim ging ze de stad in, om alvast te blijven staan bij een etalage vol verlovingsringen. "Ik denk dat er wel kindjes zouden kunnen komen, en een huis, en een trouw...", droomde Tim al luidop. "Het is natuurlijk nog pril, maar voorlopig ziet het er rooskleurig uit." Helaas mocht het niet zijn. Aan het einde van de aflevering bleek dat 'Timtation' ondertussen alweer single is. 

Tim vond na 'Temptation' een nieuw lief.
Vijf Tim vond na 'Temptation' een nieuw lief.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • didier de coster

  tim jongen , ge moet nog hééééél véééééél leren hoor , op uwe leeftijd zou ik zeggen ; koop u een pop , die gaan langer mee

 • Glenn Verbeeck

  Blijven proberen Tim, binnen een vrouw of 300 zal je ze wel gevonden hebben.

 • Katrien Robberechts

  Was één van zijn versiertrucks niet "niet te snel gaan"...? Hij gaat even snel richting huisje, tuintje, kindje als richting de finish van z'n "relatie". Haha!

 • Marko Decandt

  Ik ken ook zo iemand, vanaf het moment dat hij een vrouw ziet dat hij leuk vindt, ziet hij zich ermee direct trouwen en kinderen hebben. Ik denk dat dat een mentale ziekte moet zijn.

 • DIRK VAN DESSEL

  Met zo'n koddige haarsnit en zijn klak achterste-voren kan hij zeker vlug een andere vrouw voor hem doen bezwijken zeker.....;