Tiany Kiriloff is jaloers: een echte Chanel voor amper 7 euro

Tiany Kiriloff inspecteert een vestje van Chanel..
Rijker dan Je Denkt? Tiany Kiriloff inspecteert een vestje van Chanel..
Ze stonden weer in rijen aan te schuiven om hun voorwerp door het team van 'Rijker Dan Je Denkt' te laten schatten. Mode-experte Tiany Kiriloff doet de vondst van de dag in de achtste aflevering, dinsdag om 20u35 op VTM

Een vrouw kocht op de rommelmarkt voor 7 euro een blazer met een etiket van Chanel in. Ze hoopt dat modespecialiste Tiany Kiriloff haar kan vertellen of het een echte Chanel is of goedkope namaak. Tiany is zeer onder de indruk van het kledingstuk: “Zijden voering, knopjes met het logo erop, een perfecte afwerking… Dit jasje schreeuwt Chanel. Ik ben jaloers!” 

Hoewel het vestje veel waard is, blijft het in de kleerkast van de vrouw hangen. “Hier ga ik maandag in werken”, lacht ze.

Andere interessante items in deze achtste aflevering zijn o.a. een schilderij en een stel zilveren zakhorloges.  
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.