Throwback Friday: wie herinnert zich deze originele ‘Voice’-audities nog?

Medialaan
Seizoen 6 van ‘The Voice van Vlaanderen’ is volop bezig aan de blind auditions en het is duidelijk dat de vijver van talenten nog lang niet leeggevist is. Maar ook in de voorbije seizoenen van The Voice vielen enkele audities op. Wie herinnert zich deze ‘speciallekes’ nog?

De zusjes Vinken zorgden in 2011 voor een primeur in het eerste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’: ze namen met drie deel. Met hun auditie wisten ze coaches Koen Wauters, Natalia, Alex Callier en Jasper Steverlinck te verrassen.

In 2017 bouwde Nabil één groot feest in de ‘Voice’-studio. De Tunesiër die door aanslagen naar ons land kwam bracht de ambiance er meteen in met de Arabische song ‘Nour El Ain’ van Amr Diab. Bart Peeters drukte als eerste af, maar ook Natalia en Alex Callier konden niet aan de ‘drukdrang’ weerstaan.

In het vierde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ betoverde Leen Verstraete de studio met een operasong. Ze bracht een prachtige versie van ‘O Mio Babbino Caro’ en kreeg een staande ovatie van de 4 coaches.

Roberto doorzwom heel wat muzikale watertjes en nam in 2014 deel aan ‘The Voice van Vlaanderen’. Hij bracht ‘Space Oddity’ van David Bowie, aangevuld met ietwat eigenzinnige keelklanken. Uniek genoeg om coaches Axelle Red en Bent Van Looy te overtuigen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.