Temptation Ken verleidt met zijn zangkunsten

MNM
Ken, de langharige verleider van Temptation Island, heeft vanochtend zijn beste zangkunsten op radiozender MNM bovengehaald. De Nederlandse singer-songwriter laat sinds vorge week heel wat vrouwenharten sneller slaan. Vandaag bewijst hij met een cover van Shawn Mendes dat hij meer dan eye candy is.

Voor het nieuwe seizoen van Temptation Island trok Ken samen met zeven andere vrijgezellen naar Thailand, om er het de vrouwen moeilijk te maken. In de eerste aflevering zagen we hoe hij een klik voelde met de Vlaamse Lize, hij liet haar al even van zijn muzikale talenten genieten. Vanochtend legde Ken aan presentator Peter Van de Veire uit dat hij het wel moeilijk had met het verleiden van de dames op Temptation. "Ik heb er wel moeite mee gehad dat ik mensen kon kwetsen, ik vond het niet prettig, maar ze wilden zelf getest worden."

Wel heeft Ken voor zichzelf grenzen gesteld: "Ik heb altijd gezegd: ik ga er niet als eerste op af. Ik wacht wel tot hun vriend vreemdgaat."

Ken Stoffers verdient niet alleen met zingen, maar ook met poseren zijn centen. En dat hij fotogeniek is met zijn lange lokken en sixpack, kunnen we alvast niet ontkennen.

Dankje @choudebruxelles_
When the booty got you like
Tarzan in Thailand Vanaf donderdag 2 feb 20:30 op RTL 5. #temptationisland
Here with me #longhair #beard #curls

Heel wat kijkers steken hun bewondering voor Ken niet onder stoelen of banken op social media. Een overzichtje van de grappigste tweets: