Temptation-Ken: "De vrijgezellen hielden een orgie tijdens de dreamdates"

Ken Stoffers.
Instagram Ken Stoffers.
Temptation mag dan al even van de buis zijn, dat wil niet zeggen dat we alles wat zich in Thailand afspeelde, al weten. Verleider Ken, intussen gelukkig samen met Lize, verklapt in een YouTube-filmpje nog een pikant detail. "Terwijl de koppels op dreamdate waren, hielden de overige vrijgezellen een orgie op hotel."

Temptation-Ken, of Ken Stoffers zoals hij in het echte leven heet, mocht deze week op de sofa gaan zitten van YouTubester en ondeneemster Anna Nooshin. Die schotelde hem een aantal roddels voor, die hij dan mocht ontkrachten of net bevestigen. Dat hij op Temptation een trio of zelfs een orgie had, daar is alvast niets van aan. "Maar het is wel zo dat er zoiets gebeurd is tijdens de dreamdates. De koppels waren allemaal met een verleider op schok, en de overige vrijgezellen werden voor de laatste avond in een hotel gedropt. Toen we terugkwamen, had iedereen 'het' met iedereen gedaan", verklapt hij.

Zelf heeft hij op Temptation enkel Lize aangeraakt, maar in het verleden had hij wel enkele triootjes. "Eentje met twee vrouwen en ook een met twee mannen. Een goede vriend van mij weliswaar, we hebben elkaar niet aangeraakt. Maar het was een doel van ons om dat samen te doen, zodat we elkaar een high five konden geven tijdens de daad." Als een ietwat geschokte Nooshin hem dan vraagt hoe hij over het meisje in kwestie denkt, antwoordt hij 'niet goed'. "Zeker geen trouwmateriaal."

Lees verder onder de video.

"Vrouwen rijpen als melk"

Dat Ken vroeger oudere vrouwen verleidde en op hun geld teerde, is dan weer onzin. "Ik heb vroeger wel een tijdje op oudere vrouwen gejaagd, maar dat was niet voor het geld. Ik vond hun ervaring gewoon heel aantrekkelijk, zeker in bed. Op een oude fiets moet je het leren."

'Oud' is echter een heel relatief begrip, want de oudste dame was amper 32. "Vrouwen worden nu eenmaal minder mooi oud dan mannen", zegt hij daarover. "Vrouwen rijpen als melk en mannen als wijn."

Ken is intussen gelukkig samen met Lize, iets waar de Temptationmakers wel voor iets tussen zaten. "Onze relatie is zeker geen opgezet spel, maar ze hebben me wel een duwtje in de goede richting gegeven op het eiland. Ik dacht eerst dat ik haar type niet was, maar een van de mensen ginder fluisterde me dan in dat dat wel zo was." Hij heeft echter wel zijn minpunten, geeft ook Lize toe. "Hij heeft vieze gewoontes", deelt ze Nooshin mee aan de telefoon. "Ja, ik laat wel scheten op een date en zo", klinkt het dan zonder verpinken. "Anders krijg ik last van mijn buik."

Lize en Ken hebben trouwens ook zelf een YouTube-kanaal. Daar postten ze gisteren ook een video waarin ze eigenschappen van elkaar verklappen. Zo blijkt Ken de ijdelste van de twee, maar Lize de naïefste.