Teleurgestelde bruid in Blind Getrouwd: "Helemaal mijn type niet"

Screenshot
Gisteren stapten zowel Veerle en Nick als Tine en Ben in het huwelijksbootje in Blind Getrouwd. Grote vreugde bij het eerste koppel, maar bij Tine ging het iets moeilijker. "Hij is echt helemaal mijn type niet", aldus de teleurgestelde bruid.

Wie in het huwelijk treedt met iemand die je nog nooit gezien hebt, loopt natuurlijk het risico om een beetje teleurgesteld te worden. Dat was gisteren het geval bij de 29-jarige laborante Tine, die softwareontwikkelaar Ben (30) aan het altaar ontmoette. Ben was alvast onder de indruk. "Qua uiterlijk zeker in orde, maar het innerlijk moet ik nog leren kennen, hé."

Tine had daarentegen een 'oei'-momentje. "Ik had het lichtjes anders voorgesteld. Het is niet mijn type, helemaal niet zelfs. Dan is het wel een kleine teleurstelling." Ze wil er wel het beste van maken. "Ik ga hem zeker een kans geven, absoluut. We gaan ons best doen om er het beste van te maken."


Sally en Mathias

Daarnaast leerden we gisteren ook Sally kennen, die volgende week zal huwen met Mathias. Zij is op zoek naar een bad boy, hij naar een kleine, spontane vrouw. Ook zij twee zijn heel nerveus op weg naar het huwelijk: