Telenet Play biedt vanaf dit jaar ruim aanbod HBO-series, waaronder ‘True Detective’, ‘The Wire’ en ‘Girls’

Alle huidige seizoenen van ‘Game of Thrones’ zijn te bekijken via Telenet.
HBO Alle huidige seizoenen van ‘Game of Thrones’ zijn te bekijken via Telenet.
Telenet verlengde én verruimde onlangs zijn contract met de Amerikaanse zender HBO. Dankzij de nieuwe deal  bieden ze vanaf 2019 het volledige gamma HBO-topreeksen aan. 

Klassiekers als ‘Sex and the City’, ‘Flight of the Conchords’ en ‘The Wire’, maar ook recente toppers zoals ‘Big Little Lies’, ‘Insecure’ en ‘Game of Thrones’ zijn doorlopend beschikbaar via Play en Play More.

Vorig jaar waren al enkele delen van het HBO-aanbod te zien op Play en Play More, maar vanaf 1 januari regent het volledige reeksen. Zo zijn ‘True Blood’, ‘Boardwalk Empire’, ‘True Detective’, ‘Girls’ en ‘The Soprano’s’ volledig te bekijken. Ook de populaire ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ is in totaliteit beschikbaar. 

Volgens Telenet zullen de series even snel geüpdatet worden als in Amerika. Tijd om te bingewatchen dus. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gina De Meyer

  Telenet playmore momenteel , een hoop rommel en dit durf ik zeggen als vaste klant bij telenet ! Ze houden ons gewoon in de ban , Graag zou ik behouden telenet internet , maar ik zou Proximus willen binnen halen voor Netflix te kunnen bekijken. Denk dat Telenet dit ook zal boycotten ! Laat ons Netflix verkrijgen via kabel TV distributie, we betalen er toch echter allen voor aan de overheid. Momenteel is Telenet TV een hoop rommel geworden !

 • maarten mouton

  Jurgen ik weet niet wat jij dan goede series vindt maar the sopranos, rome, the wire, game of thrones zijn wel degelijk enkele van de allerbeste ooit gemaakt. Blijf maar verderkijken naar familie.

 • Jurgen Van Den Bergh

  Ik heb de lijst van HBO series bekeken en er zit niet veel soeps tussen. Ondanks dat mensen tegenwoordig zo lyrisch doen over al die series, vind ik momenteel geen enkele serie in dat aanbod het bekijken waard.

 • Ginette Cooleman

  Netflix bij Proximus kost 9,95 euro/maand. Enorm aanbod.

 • marnick maeckelberghe

  word tijd dat ze een inhaal beweging doen...zelfde prijs als netflix terwijls deze laatste 100 keer meer keuze bevat...aanbod telenet super zwak en allemaal titels die we al 10 keer gezien hebben in ons leven..heb mijn abonnement opgezegd en velen met mij..ze voelen het wel...