Exclusief voor abonnees

Te veel alcohol in Thuis vindt Expertisecentrum: “Zien drinken, doet drinken”

Frank en Jacques zoeken troost na de dood van Bill, met een stevige halveliter. En als Olivia en Lowieke pizza eten, hoort daar ook flink wat bier bij, met een alcoholpercentage van 8,5% zelfs.
één Frank en Jacques zoeken troost na de dood van Bill, met een stevige halveliter. En als Olivia en Lowieke pizza eten, hoort daar ook flink wat bier bij, met een alcoholpercentage van 8,5% zelfs.
Nergens beter dan... waar mijn halve liter Kasteelbier Rouge staat. Want er wordt behoorlijk wat afgedronken in 'Thuis'. Geen gewone pintjes voor Frank Bomans en co., wél stevige halveliters sterke bieren. "Het aantal glazen moet echt minder", vindt expertisecentrum VAD.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis67 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Yvs Bramslecht

  Hoeveel procent van de kijkers die 's avonds achter tv gekluisterd zitten voor dit soort programma's - familie, buren, thuis,...- kunnen realiteit en fictie niet meer onderscheiden en nemen dit voor waarheid? Ik zou ze geen eten willen geven.

 • Dennis Eijs

  Nee, ik zit nu al een paar jaar in een groepje dat behoorlijk inneemt, en ik heb dus genoeg keer gezien hoe ze innemen. En ik heb nogsteeds niet de neiging gehad om het ook te doen.

 • François Van der Cruys

  Belachelijk , schaf dan maar alle gruwel- en geweldspelletes af , die onze kinderen de laatste jaren overal te zien en ter beschikking hebben . Dat zal dan later veel ergere gevolgen hebben . k’mag er niet aan denken .

 • Ronald Van Beneden

  Als er ene problemen heeft mag de hele gemeenschap ervoor opdraaien. Naar het schijnt staat er aan de TV een aan en uit knop en ondertussen kan het ook met de afstandsbediening mr de expert.

 • Rosa Serron

  Er zijn ook veel films over moord of stelen en scheiden enz. op TV. Ook zeer slecht voor het publiek ! Rosa Serron