Exclusief voor abonnees

Te veel alcohol in Thuis vindt Expertisecentrum: “Zien drinken, doet drinken”

Frank en Jacques zoeken troost na de dood van Bill, met een stevige halveliter. En als Olivia en Lowieke pizza eten, hoort daar ook flink wat bier bij, met een alcoholpercentage van 8,5% zelfs.
één Frank en Jacques zoeken troost na de dood van Bill, met een stevige halveliter. En als Olivia en Lowieke pizza eten, hoort daar ook flink wat bier bij, met een alcoholpercentage van 8,5% zelfs.
Nergens beter dan... waar mijn halve liter Kasteelbier Rouge staat. Want er wordt behoorlijk wat afgedronken in 'Thuis'. Geen gewone pintjes voor Frank Bomans en co., wél stevige halveliters sterke bieren. "Het aantal glazen moet echt minder", vindt expertisecentrum VAD.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
66 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dennis Eijs

  Nee, ik zit nu al een paar jaar in een groepje dat behoorlijk inneemt, en ik heb dus genoeg keer gezien hoe ze innemen. En ik heb nogsteeds niet de neiging gehad om het ook te doen.

 • François Van der Cruys

  Belachelijk , schaf dan maar alle gruwel- en geweldspelletes af , die onze kinderen de laatste jaren overal te zien en ter beschikking hebben . Dat zal dan later veel ergere gevolgen hebben . k’mag er niet aan denken .

 • Ronald Van Beneden

  Als er ene problemen heeft mag de hele gemeenschap ervoor opdraaien. Naar het schijnt staat er aan de TV een aan en uit knop en ondertussen kan het ook met de afstandsbediening mr de expert.

 • Rosa Serron

  Er zijn ook veel films over moord of stelen en scheiden enz. op TV. Ook zeer slecht voor het publiek ! Rosa Serron

 • Lydia Neijens

  En wat met de ontelbare reclame onderbrekingen ivm ongezonde tussendoortjes. Mensen met eetverslaving en obesitas zullen dankbaar zijn als de verleiding van hun tv scherm verdwijnt. Spaart de maatschappij ook miljoenen aan gezondheidszorg.