Te koop: 'den otto' van Frank uit 'Eigen Kweek’

VRT
“It’s not just nen otto, you must understand!” Fans van ‘Eigen Kweek’ weten hoe erg Franck Welvaert verknocht is aan zijn Opel Kadett. Maar het derde en laatste seizoen van de populaire tv-serie is in zicht, en dus wordt de oranje bolide verkocht.

Ook de ‘wietmobiel’ uit het eerste seizoen belandt op de markt. Beide wagens worden vanaf volgende week te koop aangeboden op de veilingwebsite Vavato. Geïnteresseerden kunnen vanaf 5 februari een bod uitbrengen. Het startbod voor Franks bekende Opel Kadett bedraagt 8.000 euro. Wie achter het stuur van de ‘wietmobiel’, een Citroën AX, wil kruipen, moet daar een startsom van 1.000 euro voor overhebben.

Beide voertuigen zijn eigendom van het bedrijf Alltec Seys uit Sint-Juliaan, een deelgemeente van Langemark-Poelkapelle.

De bekende racewagen van Frank Welvaert wordt vanaf volgende week online geveild.
Vavato De bekende racewagen van Frank Welvaert wordt vanaf volgende week online geveild.
Ook de 'wietmobiel' uit het eerste seizoen wordt te koop aangeboden.
Vavato Ook de 'wietmobiel' uit het eerste seizoen wordt te koop aangeboden.

In 2016 werd de oranje racewagen van Frank Welvaert al eens online te koop aangeboden. Jolita, de Filipijnse vrouw van de West-Vlaming plaatste toen in sappig ‘Eigen Kweek’-Engels een zoekertje op Kapaza, omdat zij liever een gezinswagen wou. De VRT liet achteraf weten dat het om een publiciteitsstunt ging, om de serie extra in de kijker te zetten.

De laatste aflevering van ‘Eigen Kweek’ is dinsdag te zien op Eén om 20.35 uur.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lianne Graafmans

  Zo genoten, jammer dat het voorbij is( ik ben een Hollander).

 • eric debanne

  Jammer ... Het had nog meerdere afleveringen mogen hebben ... Prachtige reeks We gaan deze serie missen helaas ...

 • Marian Van sundert

  Jammer dat het dan al de laatste aflevering is, vind het een hele leuke en goede serie

 • edwin marreel

  Top spijtig dat serie eindigt