Tascha en Ian winnen 'Belgium's Got Talent'

Belgium's Got Talent; seizoen 5, finale op vrijdag 25 mei 2018. Op de foto: Tascha & Ian
VTM Belgium's Got Talent; seizoen 5, finale op vrijdag 25 mei 2018. Op de foto: Tascha & Ian
De kogel is door de kerk, Tascha en Ian winnen het jubileumseizoen van 'Belgium's Got Talent' na een spannende finale en strijken zo de geldprijs van 50.000 euro op.

Ze versloegen daarbij 12 andere kandidaten die het tot in de finale wisten te schoppen:Gilles Thiry, DrumSpirit, Interius Fortitudo, Get Insane, Avant Garde Collective en Aya Courouble kregen de stem van de jury. Twice, Sonita, Leen & Angelo, Mathias Goethals en CompAni-One werden door de kijkers naar de finale gestuurd.

Tascha en Ian konden zowel de jury als het grote publiek bekoren met hun emotioneel geladen dans vol moeilijke lifts. Zelfs Koen Wauters was volledig van zijn melk. "Ik was te laat terug op het podium omdat ik met open mond naar de monitor aan het staren was, zo geweldig vond ik dit!" verklaarde hij na hun indrukwekkende optreden. 

Inschrijven voor het nieuwe seizoen van 'Belgium's Got Talent' kan nu al, via de site van VTM.
41 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Stephan Ryckman

  Alle finalisten verdienden te winnen , ze waren allemaal goed . Proficiat aan iedereen ! Topfinale

 • els de Loof

  Ik stem nooit en nu wel. Het was zo mooi en puur en dat zonder coach. Prachtig gedaan.

 • michel vandenhove

  turnen en acrobatie horen in andere wedstrijden thuis...

 • Ines HUBERT

  Wie er wint hangt af van publiek, dus er zullen altijd teleurgestelde mensen zijn. Het is altijd beter om een jury mee te laten beslissen ... Een ding is wel zeker : de dansnummers worden steeds SLECHT in beeld gebracht. Altijd dezelfde switch tussen camera's, goede synchroon momenten komen slecht in beeld, neen ik hoef niet ALTIJD 10 seconden een jurylid ertussen in beeld. Jammer Misschien eens een andere regisseur???

 • Gerard Braeckmans

  Het is en blijft een circus.