Exclusief voor abonnees

Tanja Dexters laat luxueus huurappartement van vriend achter als stort: “Uit compassie liet ik haar hier wonen, en zie nu...”

Kipling event - augustus 2018

Tanja Dexters
Kristof Ghyselinck Kipling event - augustus 2018 Tanja Dexters
Tanja Dexters (42) maakt het de mensen die haar liefhebben niet makkelijk. Zus Mieke nam het in Dag Allemaal nog maar net voor haar op of er duikt - alweer - een onfrisse historie op rond de ex-Miss België. Tanja heeft een ravage aangericht in het luxueuze nieuwbouwappartement van een vriend. “Ik heb voor duizenden euro’s kosten”, zucht hij.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Al 21 jaar lang, sinds ze Miss België werd, is ze Vlaanderens favoriete schietschijf. Dit moet toch ooit eens stoppen?” Tanja’s tweelingzus Mieke schetste enkele weken terug in Dag Allemaal een portret van haar zus dat toch wel afweek van Tanja’s imago van losgeslagen fuifbeest en ontspoorde miss die van de ene stormachtige relatie in de andere belandt. Het zijn lastige jaren geweest voor haar, na de scheiding. Op alle vlakken. Ons Tanja overleefde dankzij de liefde van haar familie. Maar nu loopt ’t eindelijk op rolletjes”, zei Mieke.

Helaas: Tanja’s woelige verleden blijft haar achtervolgen. Uit haar vriendenkring stijgen bezorgde klanken op. “Telkens als ze drinkt, loopt het uit de hand”, zegt een persoonlijke vriend die anoniem wenst te blijven. “Vraag maar aan zakenman Guy Agemans. Wat hij met Tanja heeft meegemaakt, tart alle verbeelding.”

Dag en nacht lawaai

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
59 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bob Fréson

  En wat zeggen haar ouders hiervan, als ze dit lezen en zien? Is het op die manier dat zij hun dochter zo hebben opgevoed, of zijn zij zelf zo misschien? Om fier op te zijn, vooral als ouder.

 • laeremans viviane laeremans

  Heel juist Julien. Heel gemakkelijk op iemand anders zijn kosten te leven. Zou ze zelf is niet gaan werken ipv te feesten en mensen uiteen te halen en te bedriegen

 • Julien Braekmans

  La Dexters is de ondergang voor Michael Peeters (garageLandrover en Jaquar ) Michael open u ogen, je verdiend zoveel beter !!!

 • paul maene

  Zéééér hoog niveau, dat vrouwtje! Tracht je kind maar een behoorlijke opvoeding te geven. Succes is enkel draagbaar door sterke benen!

 • romy verhove

  Altijd al veel respect voor gehad en nog steeds, ferme dame met ballen en een prachtvrouw .