Sven de Leijer valt Theo Francken lastig op boekenbeurs: “Ik heb een suggestie voor een nieuw boek, ‘Franke Theo’”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Al die BV’s en politici die signeren op de boekenbeurs in Antwerpen, dat kon ‘De Ideale Wereld’ niet zomaar laten passeren. Zo vond Sven De Leijer zijn weg naar de stand van Theo Francken.

Daar kwam hij met heel wat vragen, zoals: “Waar is de linkerkant van uw gezicht op de cover? Je zou bijna denken dat u iets hebt tegen links.”

Hij kwam zelfs met wat advies op de proppen. “Ik heb een idee voor een nieuw boek, met uw meest opmerkelijke Tweets, genaamd ‘Franke Theo’.” Volume 1 en 2 had hij alvast bij zich. 

Theo Francken krijgt bezoek tijdens zijn signeersessie op de boekenbeurs.
Facebook Theo Francken krijgt bezoek tijdens zijn signeersessie op de boekenbeurs.90 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • DIRK VAN DESSEL

  Wie voedert dat reporterke zijn "plezante" wartaal ? Misschien één of andere Linksoloog die zich verkleedt als "socioloog", "politicoloog" of "antropoloog" om zijn/haar Link(s)e ideologie te verpakken als....."wetenschap" en dat allemaal gesponsord met belastingsgeld afgetroggeld bij al die Economisch Productieven tot het BNI ?

 • guido vermeyen

  Fijne humor leveren , het is niet iedereen gegeven...Wat ik welgoed vond in DIW: die reportages van ,hoe noemt hij weer, die de mensen telkens op het verkeerde been zette, da's klasse ! Die keer dat de president van Amerika een bezoek bracht aan Belgiê, hilarisch .

 • DIRK VAN DESSEL

  Het zoveelste Links reporterke dat wat politiek-correcte propaganda komt afscheiden en zich inbeeldt "humor"(sic) te plegen. Om compassie mee te hebben, ware het niet zo onnozel en banaal.

 • Erik Bertels

  Humor is een vak zei ooit de zanger van de Nieuwe Snaar. Hoe pijnlijk duidelijk wordt dat hier als een "komiek" als Sven zich aan humor waagt. Misschien zou dit 35 jaar geleden nog grappig geweest zijn. Maar nu... Ik begrijp dat je onder druk grappig moet zijn om een programma te vullen, maar er moet toch altijd een grens zijn waar je niet onder gaat, alleen al uit beroepseer of bij gebrek daaraan dan toch uit een minimum van respect voor de kijker. Not...

 • Erik Bertels

  Karel Rutjens, tuurlijk mag er eens gelachen worden, jongen, maar altijd die belegen, flauwe humor van zelfverklaarde pseudo komieken steekt wel tegen. De kijker verdient beter. Ik begrijp dat geitenwollensokken dat allemaal nog prima vinden, maar een heel klein beetje meer,... Mag het nog van links?