Susan Boyle neemt na 10 jaar opnieuw deel aan ‘Got Talent’ en krijgt meteen een Golden Buzzer

10 jaar geleden liet ze alle monden openvallen toen ze auditie deed voor ‘Britain’s Got Talent’, en nu doet Susan Boyle (57) het weer in ‘America’s Got Talent: The Champions’. De Schotse zangeres kreeg meteen een Golden Buzzer van een laaiend enthousiaste jury.

‘I Dreamed A Dream’, dat nummer zong Susan tien jaar geleden toen ze als nobele onbekende deelnam aan ‘Britain’s Got Talent’. Het publiek en de jury lachten haar uit toen ze op het podium kwam. De vrouw zag er wat vreemd uit en gaf niet meteen de meest rake antwoorden op de vragen. Eens ze haar keel openzette veranderde de atmosfeer echter meteen. De monden van de juryleden vielen open en het publiek ging uit z'n dak. Susan werd de gedoodverfde winnaar, maar beleefde in de finale een ‘Natalia-moment’. Iedereen was er zo van overtuigd dat ze zou winnen, dat bijna niemand nog stemde. Ze werd tweede.

Nu neemt ze deel aan ‘America’s Got Talent: The Champions’,  waarin voormalige winnaars en finalisten uit diverse landen het tegen elkaar opnemen. Susan zong ‘Wild Horses’ van The Rolling Stones en kreeg felicitaties van de jury en de ‘golden buzzer’ van een dolenthousiaste Mel B, waardoor ze rechtstreeks geplaatst is voor de finale. “Deze vrouw is een legende”, klonk het over Susan. “Het is een absolute eer en een genot om hier naar jou te zitten luisteren, naar die engelachtige stem van jou.”

‘America’s Got Talent: The Champions’ elke zondag om 20u30 op Q2. 

Photonews33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Linda Vantomme

  Voor mij is ze al de winnares ,TOP talent !!!!

 • Sandra Van Rompaey

  Fantastisch talent, en nog bescheiden ook, prachtig gewoon, ik hoop echt dat ze wint!

 • machteld vandenbroecke

  prachtig, maar ze hoort niet thuis in een talentenjacht, vind ik

 • Luc De Clip

  Voor mij is talentenjacht voor "nieuwkomers" niet voor hen die al kansen gekregen hebben, tenzij dat ze nu afkomen met totaal ander talent.

 • Marjan Van Puyenbroeck

  TOP!! Een natuurtalent!