Supporteren for the stars: zij komen hun dansers steunen!

Pommeline kwam uiteraard, samen met een vriend, haar verloofde steunen.
Dieter Bacquaert Pommeline kwam uiteraard, samen met een vriend, haar verloofde steunen.
Ondertussen geven de BV’s in ‘Dancing with the Stars’ al voor de derde week op rij het beste van zichzelf. Dat zoiets beter gaat met de aanmoediging van vrienden en familie, spreekt voor zich. Deze toppers kwamen alvast hun favoriet aanmoedigen!

Fabrizio kon rekenen op de steun van twee van z’n broers, Dimitri en Georgios.

Dimitri en Georgios
Dieter Bacquaert Dimitri en Georgios

Kim Van Oncen en Niels De Jonck komen supporteren voor James Cooke. De zoon van Sonja Kimpen is de personal trainer van de presentator.

Niels De Jonck en Kim Van Oncen
Dieter Bacquaert Niels De Jonck en Kim Van Oncen

Ook deze week kon Kat Kerkhofs op de steun van zus Lyn en mama Martine rekenen.

Lyn en Martine
Dieter Bacquaert Lyn en Martine

Pommeline kwam uiteraard, samen met een vriend, haar verloofde steunen. Opvallend: de ‘Temptation Island’-vedette heeft een nieuw, kort kapsel. “Ik heb lange tijd extensions gehad, maar mijn haar was daar helemaal kapot van. Daarom heb ik ze eruit laten halen en moet ik voorlopig met kortere lokken door het leven. Fabrizio vindt me mooier met langer haar, maar ‘t zal nog even duren voor mijn haar net zo lang is als vroeger, toen ik die extensions nog droeg.”

Pommeline en Daniele
Dieter Bacquaert Pommeline en Daniele

An Swartenbroekx en Udo kwamen supporteren voor Leen Dendievel. De ‘Thuis’-actrice draagt vanavond haar dans op aan alle ouders die hun kindje zijn verloren.

An Swartenbroekx en Udo
Dieter Bacquaert An Swartenbroekx en Udo1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • chantal keppens

    Knappe madame,en blijft gewoon haar eigen