Supporteren for the Stars: Ian Thomas, Udo en de familie van Kat komen de dansers steunen

Ian Thomas, die de finale net niet haalde vorige week, kwam samen met zijn vriendin Anna Carina wél de finalisten aanmoedigen. ‘Ik gun het hen allemaal’, aldus Ian.
Kristof Ghyselinck Ian Thomas, die de finale net niet haalde vorige week, kwam samen met zijn vriendin Anna Carina wél de finalisten aanmoedigen. ‘Ik gun het hen allemaal’, aldus Ian.
Vanavond is het alweer de achtste - en bijgevolg ook - laatste keer dat de deelnemers van ‘Dancing with the Stars’ hun aangeleerde dansjes live zullen brengen. Vanavond weten we dan ook eindelijk of James Cooke, Kat Kerkhofs dan wel Leen Dendievel met de beker naar huis mag. Dat kon alvast rekenen op belangstelling van onze BV’s. Kijk maar!
‘Familie’-acteur Peter Bulckaen en zijn partner Tine wilden de finale niet missen!
Kristof Ghyselinck ‘Familie’-acteur Peter Bulckaen en zijn partner Tine wilden de finale niet missen!
Ook Team kat was van de partij dankzij haar zus Lyn, mama Martine en Diego, de vriend van Martine. ‘We zijn sowieso trots op Kat, maar ‘t zou natuurlijk keitof zijn als ze wint’, klinkt het al lachend.
Kristof Ghyselinck Ook Team kat was van de partij dankzij haar zus Lyn, mama Martine en Diego, de vriend van Martine. ‘We zijn sowieso trots op Kat, maar ‘t zou natuurlijk keitof zijn als ze wint’, klinkt het al lachend.
Voormalige VTM-weervrouw Eva Clockaerts en haar partner Koen waren ook van de partij.
Kristof Ghyselinck Voormalige VTM-weervrouw Eva Clockaerts en haar partner Koen waren ook van de partij.
Niels De Jonck, de zoon van Sonja Kimpen, kwam James Cooke een hart onder de riem steken.
Kristof Ghyselinck Niels De Jonck, de zoon van Sonja Kimpen, kwam James Cooke een hart onder de riem steken.
Leen Dendievel mocht dan weer rekenen op de steun van ‘Thuis’-collega’s Yemi Oduwale en Vanya Wellens. Zij maakten het gezellig met An Swartenbroeckx en haar dochter Yara.
Kristof Ghyselinck Leen Dendievel mocht dan weer rekenen op de steun van ‘Thuis’-collega’s Yemi Oduwale en Vanya Wellens. Zij maakten het gezellig met An Swartenbroeckx en haar dochter Yara.
‘Familie’-actrice Jasmijn Van Hoof vindt ‘Dancing with the Stars’ een erg fijn programma. En daar is Davy Brocatus, die eerder nog jureerde in ‘Sterren op de Dansvloer’, het volledig mee eens!
Kristof Ghyselinck ‘Familie’-actrice Jasmijn Van Hoof vindt ‘Dancing with the Stars’ een erg fijn programma. En daar is Davy Brocatus, die eerder nog jureerde in ‘Sterren op de Dansvloer’, het volledig mee eens!
Natuurlijk kon ook echtgenoot Udo niet ontbreken om te supporteren voor Leen Dendievel. Ook voormalig ‘Thuis’-actrice Katrien Vandendries was van de partij.
Kristof Ghyselinck Natuurlijk kon ook echtgenoot Udo niet ontbreken om te supporteren voor Leen Dendievel. Ook voormalig ‘Thuis’-actrice Katrien Vandendries was van de partij.
Donald, Martine en Kris (de halfbroer van James Cooke). uiteraard kwamen zij supporteren voor de ‘Gert Late Night’-presentator!
Kristof Ghyselinck Donald, Martine en Kris (de halfbroer van James Cooke). uiteraard kwamen zij supporteren voor de ‘Gert Late Night’-presentator!Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.