Exclusief voor abonnees

Streamz gaat vanaf najaar Netflix kietelen: dit mag u allemaal verwachten

EUROPA GEEFT GROEN LICHT VOOR JOINT-VENTURE TELENET EN DPG MEDIA

RV
Maandenlang werd er gespeculeerd over de Vlaamse Netflix, nu heeft het kind eindelijk een naam: Streamz wordt in het najaar gelanceerd en biedt een uitgebreid aanbod van Vlaamse en internationale series en avant-premières. Prestigereeks 'De Bende van Jan de Lichte' moet u overtuigen om straks een abonnement te nemen - al wil niemand voorlopig zeggen wat u dat gaat kosten.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • David Pardo

  Vind het maar niets blijf bij Netflix

 • Alain Dutrieue

  toch wel straf dat ik de reeks de " bende van Jan de Lichte" (thieves of the wood) reeds heb gezien op Netflex USA...en dat die niet te zien is op Netflix België.. de reeks is redelijk maar toch te middelmatig om mij te overtuigen ..voor mij voorlopig geen "Streamz"

 • Bart Karmel

  Dan wordt dit om de paar maanden switchen van abbonement, om al leuke titels te bekijken. Want als je dagelijks kijkt, ben je toch ook snel doorheen al wat leuk lijkt, en ga je al gauw over naar de "leftovers".

 • Sun Amoon Ankh

  Jan Van den Berg Telenet biedt Netflix sinds kort ook aan. Maar je hebt wel de meest recentste decoder nodig.

 • frans desmet

  Netflix doet het zeer goed, ben er zeer tevreden over, en het moeten niet altijd Amerikaanse of Engelse films zijn, er zitten zeer mooie Indische films tussen. Bollywood mag men niet onderschatten en sommige zijn zelfs Engels talig.