Ga naar de mobiele website
^ Top

Strandspelen in Maleisië

vmma
Expeditie Robinson, 2BE, maandag 10/9, 21u30

Schaars geklede dames en heren, ontberingen, intriges, complotten, achterklap en een catfight op tijd en stond. De moeder aller guilty pleasures slaat de tenten op in Maleisië waar acht min of meer bekende Vlamingen en Nederlanders zich onder gezag, leiding en toezicht van Evi Hanssen laten uithongeren in de hoop tot Robinson te worden gekroond. Omdat Lesley-Ann Poppe op het laatste moment afhaakte, bestaat de Vlaamse selectie vooral uit lui die de 'expeditie' als een middel zien om de tanende populariteit een zetje te geven.

Deelnemers aan de strandspelen dit jaar zijn: ex-turnster Aagje Vanwalleghem, stuntman Olivier Bisback, zanger-presentator Gene Thomas (de echtgenoot van het enige K3'tje dat uit het bed van Gert Verhulst wist te blijven), beroepsmiss Joke Van de Velde, choreografe Min Hee Bervoets en Zoë Van Gastel: het lief van Pieter Loridon.

Dit ijzersterke team wordt aangevuld met de tot pokerspelers gerecycleerde Man bijt hond-tweeling Matthias en Christophe De Meulder. U kijkt toch ook?

Meer over


Meld een bug