Straks op Temptation, nu al te boeken voor uw evenement: maak kennis met verleidster Ashley

Star Entertainment
Nog voor  het nieuwe seizoen van Temptation Island van start is gegaan, laat de Nederlandse verleidster Ashley Magadalena al van zich horen.

Ze is vanaf nu exclusief te boeken voor acte de présences, foto-shoots en mediacampagnes, zo laat haar management Star Entertainment vandaag weten in een heus persbericht.

MTV-kijkers kennen de 21-jarige Nederlands-Limburgse al langer. Als jongste deelneemster viel ze op in het realityprogramma 'Ex On The Beach Double Dutch' door tijdens de eerste nacht al onder de lakens te kruipen met een van de kandidaten. 'Ex On The Beach Double Dutch' was een goede generale repetitie, vanaf vanavond wordt het menens met half Vlaanderen voor de buis.

Ook qua uitspraken neemt ze absoluut geen blad voor de mond. "Tieten, kont, lange benen, nepwimpers en pornoblond haar. Wat wil een man nog meer? Qua IQ een 7,9 denk ik, net geen 8. Maar qua uiterlijk een 11", omschrijft Ashley zichzelf.

Wie haar wil strikken, moet wel aan een paar vereisten voldoen. Ashley vindt dat alleen een goede 'James Bond' bij haar past. Deze moet naast een lichtgetinte huid ook tattoos hebben. De blondine wil ook reizen, véél reizen. Afwachten wat het wordt.

Temptation Island op VIJF, vanavond om 20.35 uur