Straffe Staf Coppens laat student zijn eigen naam vergeten door hypnose

Staf doet een student zijn eigen naam vergeten.
VTM Staf doet een student zijn eigen naam vergeten.
Zelf had hij het nooit gedacht, maar Staf Coppens blijkt een uitstekende hypnotiseur. Hij slaagt er zelfs in om een student zijn eigen naam te doen vergeten.

De studenten die als proefkonijn dienden staan perplex: hebben ze dat écht allemaal gedaan? Een ui opschrokken alsof het een lekkere perzik was? Een onzichtbaar vogeltje aaien? Of zelfs hun eigen naam vergeten?

Toch wel, en dat dankzij Staf Coppens. Hij trainde lang en hard om de kunst van de hypnose te leren, en slaagde daar wonderwel in... 
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wendy Vandereyken

  Hypnose bestaat wel degelijk. Maar de persoon in kwestie moet er voor open staan, het lukt niet zomaar bij iedereen. In de medische wereld wordt het ook wel eens toegepast en er bestaan erkende hypnosecentra waar men terechtkan voor specifieke psychologische behandelingen.

 • Vic Smeets

  Onzin , zuivere zever.....

 • Elvis Fofana

  Louis: op die manier kan alles opgezet spel zijn, ook jouw post. Hypnose werkt echt en is echt niet moeilijk om aan te leren.

 • Hoornaert Vincent

  Hypnose, ik geloof daar geen bal van!

 • Luc Vandenhaute

  kiekens die dit geloven !!