Stoppen ‘The Simpsons’ na 30 jaar? De componist van de reeks beweert van wel

ANP Kippa
Componist Danny Elfman, de man achter het intro van ‘The Simpsons’, beweert dat de populaire animatieserie niet lang meer op de buis zal zijn. Volgens de muzikant wordt na dertig jaar afscheid genomen van de reeks.

Al langer wordt gefluisterd dat het 31ste seizoen, dat momenteel wordt uitgezonden, het laatste zou zijn. "Wat ik heb gehoord, is dat het gaat stoppen", vertelde Danny aan de website Joe. "Ik weet niet of het klopt, maar ik heb gehoord dat het in zijn laatste jaar zit.”

De componist had toen hij in 1989 het intro maakte voor ‘The Simpsons’ nooit verwacht dat het zo populair zou worden. "Ik schreef zo'n gek stukje muziek waarvan ik niet had verwacht dat iemand het ooit zou horen omdat ik echt niet dacht dat de show een kans had. Ik dacht echt dat er drie afleveringen te zien zouden zijn en dat het daarna zou worden stopgezet. Ik vond het destijds zo raar dat ik echt dacht dat het niks zou worden", blikt hij terug. "Geloof me, dit is één van de grootste verrassingen van mijn leven.”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • HENDRIK WECKSELER

  Er is inderdaad gezegd dat er extra seizoenen besteld zijn maar ooit komt toch aan alles een einde en dat zal met the simpsons niet anders zijn ik geef toe dat ik de laatste jaren ook niet meer kijk niet omdat de serie veranderd is maar een mens zijn kijkgedrag veranderd toch naarmate hij ouder word

 • Rik Hooyberghs

  Geweldige serie die altijd sterk in zen schoenen stond. Perfecte mix voor jong en oud.

 • Bernard Swenden

  Een tijd geleden werd aangekondigd dat er nog 3 extea seizoenen besteld zijn, dus er zal niet veel van waar zijn

 • Angelo De vie

  Ik hoop dat dit fake News is!

 • Patrick Duyck

  Big bang, the simpsons hopelijk vinden ze nieuwe serie s die even goed zijn