Stoere vikings tonen vrouwelijke kantje aan Marianne in ‘Boer zkt Vrouw’

VTM
Door zijn "overzichtelijk aantal" van dertien brieven mocht boer Gerard vorige week al een definitieve selectie van vijf vrouwen maken. In die fase zitten Etienne, Marianne, Stephan en Victor nog niet. 

Nadat ze in de openingsaflevering elk tien brieven selecteerden, gaan ze nu met de uitverkorenen op speeddate. De bezoekers zetten alles op alles om een goede indruk te maken. Sabine wil bijvoorbeeld ecoboer Etienne uit Kaapverdië inpakken met zelfgemaakte mojito's. Daar giet ze een flinke scheut rum bij om Etienne in de juiste stemming te krijgen. Bovendien heeft de blondine aan een ecologisch rietje gedacht.

Huskygids Marianne krijgt dan weer het bezoek van de Nederlander Ryan. Hij wilde koste wat het kost een partner die iets met husky's heeft, en die vrouwen liggen nu eenmaal niet voor het rapen. Toen hij hoorde van Mariannes deelname aan 'Boer zkt. vrouw: De wereld rond', stond Ryan dan ook met veel enthousiasme open voor een Vlaams tv-avontuur. "Ik zag je filmpje op Facebook voorbijkomen en één plus één is twee", grijnst hij. (DBJ)

'Boer zkt vrouw: De wereld rond', vanavond om 20.35 uur op VTM

Sabine wil Etienne charmeren met een huisbereide cocktail, mét extra rum.
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Sabine wil Etienne charmeren met een huisbereide cocktail, mét extra rum.