Exclusief voor abonnees

Steve Tielens draait de rollen om en draagt nu zelf zorg voor zijn assistente: “Ik kreeg medelijden met Monique”

Kristof Ghyselinck
Charmezanger Steve Tielens (48) en zijn assistente Monique (75). Na hun passage in ‘The Show Must Go On’ kreeg zij het label ‘moderne slavin’ opgeplakt en hij dat van ‘ondankbare dictator’. Maar vandaag werpt Steve een ander licht op hun bijzondere band, die Monique straks met een tattoo laat vereeuwigen. Dat vertelt hij in een gesprek met Dag Allemaal.

“Monique, bind mijn veters eens. Monique, kuis die hondendrol op.” De directe manier waarop Steve Tielens zijn assistente Monique aanstuurde in ‘The Show Must Go On’, deed veel stof opwaaien in Vlaanderen. Net zoals de grenzeloze toewijding van Monique. Ze schonk Steve een muziekstudio, ging dichter bij hem wonen en kocht een busje, de ‘Stevomobiel’, waarmee ze hem overal naartoe reed.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ward Rogier

    Ik ken mannen die brut overkomen tegen hun vrouw dat je denkt waarom blijven ze bij hem. Maar als je verder kijkt of hun beter kent, zie je dat ze hun vrouw op handen dragen. Dat ze niks tekort komen, bij het minste geholpen worden en dat hen niks mag miskomen. Een belle en het beest verhaal.

  • Sjonny Martero

    Als ze elkaar graag hebben. Wat is het probleem?