Stephan uit ‘Boer zkt. Vrouw’: “Op papier zijn Aline en ik het ideale koppel, ja...”

 Stephan met Sara, Aline en Evelien.
Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond Stephan met Sara, Aline en Evelien.
“Evelien en ik hebben weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen.” En dus heeft paardenboer Stephan - tegen alle verwachtingen in - voor haar gekozen in plaats van topfavoriete Aline. “Zo zie je maar dat je nooit te vlug moet oordelen”, zegt hij.

Horseman Stephan en Aline. Het leek een match made in heaven. Allebei gek van paarden, en gepassioneerd door lederbewerking. En toch heeft Stephan niet voor haar gekozen maar voor paardenarts Evelien, iets waar ook die laatste van schrok.

“Op papier leken Aline en ik misschien het ideale koppel, maar in werkelijkheid was er geen romantische klik”, vertelt Stephan. “Al van in het begin voelde ik aan dat het tussen ons niet meer zou worden dan vriendschap. Ik kan niet uitleggen waarom, zoiets voel je gewoon.”

(lees verder onder de foto)

Charlotte, Stephan, Evelien en Aline in Canada.
VTM Charlotte, Stephan, Evelien en Aline in Canada.

Misschien lijken Aline en jij wel te véél op elkaar?

Ik denk van niet. We doen dezelfde dingen, maar onze karakters zijn verschillend.

Evelien schrok er nochtans van dat jij voor háár koos.

Tja, zij vond Aline tijdens de groepsdate al de grote favoriete, maar nu is bewezen dat je niet te vlug moet oordelen. Ik heb toen al tegen Evelien gezegd dat ik mijn beslissing niet op basis van één dag zou nemen.

Waarom heb jij uiteindelijk voor Evelien gekozen?

Wij zijn een goeie match ­omdat wij niet veel woorden nodig hebben om elkaar te begrijpen. Met de andere twee was dat niet zo.

Aline vond dat jij veel te gesloten was.

Het klopt dat ik niet zo gemakkelijk over mijn ­gevoelens praat. Of ik ­aanvoelde dat Aline het ook niet met mij zag zitten? Goh, enkele dagen voor het keuze­moment heeft ze me nog iets heel anders verteld. Maar dat doet er nu niet meer toe. Ik ben heel blij dat ik Aline mee naar Canada heb genomen, want ik heb er nu een goede vriendin bij. 

Kijk ook: bij een vorig keuzemoment kreeg Evelien het al moeilijk. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • johan d'hont

    Juiste keuze had ze ook gekozen

  • Brigitte Vergucht

    Juiste keuze voor hem past bij hem een vrouwtje het klein hartje veel geluk sammen

  • Georgette Vanoverbeke

    Volgens mij heeft hij de juiste keuze gemaakt , ik wens jullie heel veel geluk samen.