Exclusief voor abonnees

Stan Van Samang krijgt eigen programma op VTM: "In 'Studio Stan' laat ik anderen zingen"

RV
Hij is al jaren zanger, een graag geziene acteur in tv-series én jurylid in 'Belgium's Got Talent', maar nu krijgt Stan Van Samang (40) eindelijk zijn eigen programma. In 'Studio Stan' op VTM luistert hij dit najaar naar de kleine en grote verhalen van gewone mensen. Onder begeleiding van topmuzikanten als Kris Wauters laat hij hen hun favoriete liedje inblikken.

Stan Van Samang zit dezer dagen op een roze wolk. Niet alleen omdat hij in januari voor de tweede keer vader wordt, maar ook omdat hij de volgende maanden niet van het VTM-scherm te branden zal zijn. Er is zijn taak als jurylid in 'Belgium's Got Talent' en, helemaal nieuw dus, zijn eerste eigen tv-programma.

"'Studio Stan' is ontzettend eenvoudig en precies daardoor zo geniaal, vind ik zelf", zegt Stan. "Ik mag mensen ontvangen die een geweldige boodschap of verhaal hebben, en daar een liedje bij willen opnemen. Geholpen door topmuzikanten en producers als Kris Wauters, Jeroen Swinnen en Steve Willaert. Muziek gaat altijd over emoties. Soms heel klein, soms heel groot. Ik dien als luisterend oor voor wat al die mensen te vertellen hebben."

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kathy Du Bois

  Proficiat Stan !!!!!

 • Marc Sierens

  Bij VTM alê nog een kinderprogramma erbij.

 • Eduard Bogaerts

  Nog maar eens een muziekprogramma, mijn TV begint meer en meer op een radio te lijken.

 • Peeters Freddy

  Tja VTM is dan ook een minderwaardige zender die vol soaps en reclame zit om van de herhalingen nog te zwijgen.