Dat belooft voor later

Gesponsorde inhoud

Staf Coppens prankt goedgelovige kleuter met ‘pratende’ tekening in Center Parcs

Roetsjen van de wildwaterbaan, pony’s spotten en zelfs praten met een tekening: in Center Parcs kan alles. Dat ondervindt de jonge Otis al snel na zijn aankomst wanneer Staf Coppens er hem verwelkomt met een ondeugende prank.

Als Staf Coppens je opeens verwelkomt in Center Parcs, zou je de bui al moeten voelen hangen. Maar de kleine Otis is zich van geen kwaad bewust en geniet met zijn mama van hun nieuwe cottage. Tot mama en Staf hem alleen laten met een wel heel bijzondere tekening.

Een verrassend avontuur zoals dat van Otis is eigen aan een verblijf in Center Parcs, waar je vakantie alle kanten kan opgaan. Zin in pure rust met het gezin? Maak samen een wandeling langs het meer en relax op het strand. Actieve bengels bij? Samen kunnen jullie de wildwaterbaan trotseren of een stevige wandeling in het bos. Met het hele gezin beleef je in Center Parcs de vakantie van je dromen. Of Staf je er nu komt pranken of niet.
Ontdek het zelf op ​centerparcs.be/secrets.

Otis is het zesjarig zoontje van Liesbeth De Puysseleir (37), Belgische blogster (o.a. voor @mwordmag) en ook thuisblijfmama van Hannelore, Viggo en Ezra. Instagram is haar creatieve uitlaatklep en de bestemming voor alle schattige, grappige en herkenbare kiekjes die ze van haar gezin maakt. Je volgt de avonturen van Otis en Liesbeth op haar Instagram @liesbethdepuysseleir.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • carine francoys

    Zo schattig....