Gesponsorde inhoud

Staf Coppens prankt goedgelovige kleuter met ‘pratende’ tekening in Center Parcs

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Roetsjen van de wildwaterbaan, pony’s spotten en zelfs praten met een tekening: in Center Parcs kan alles. Dat ondervindt de jonge Otis al snel na zijn aankomst wanneer Staf Coppens er hem verwelkomt met een ondeugende prank.

Als Staf Coppens je opeens verwelkomt in Center Parcs, zou je de bui al moeten voelen hangen. Maar de kleine Otis is zich van geen kwaad bewust en geniet met zijn mama van hun nieuwe cottage. Tot mama en Staf hem alleen laten met een wel heel bijzondere tekening.

Een verrassend avontuur zoals dat van Otis is eigen aan een verblijf in Center Parcs, waar je vakantie alle kanten kan opgaan. Zin in pure rust met het gezin? Maak samen een wandeling langs het meer en relax op het strand. Actieve bengels bij? Samen kunnen jullie de wildwaterbaan trotseren of een stevige wandeling in het bos. Met het hele gezin beleef je in Center Parcs de vakantie van je dromen. Of Staf je er nu komt pranken of niet.
Ontdek het zelf op ​centerparcs.be/secrets.

Otis is het zesjarig zoontje van Liesbeth De Puysseleir (37), Belgische blogster (o.a. voor @mwordmag) en ook thuisblijfmama van Hannelore, Viggo en Ezra. Instagram is haar creatieve uitlaatklep en de bestemming voor alle schattige, grappige en herkenbare kiekjes die ze van haar gezin maakt. Je volgt de avonturen van Otis en Liesbeth op haar Instagram @liesbethdepuysseleir.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • carine francoys

    Zo schattig....