Dat belooft voor later

Gesponsorde inhoud

Staf Coppens gebruikt kast vol ballen en véél snoep om in Center Parcs onschuldig jongetje te pranken

De vakantiecottages in Center Parcs zijn geen gewone cottages. Soms bevatten ze een bijzondere kast die je maar best goed dichthoudt. Dat ontdekt de jonge Louis wanneer Staf Coppens hem verwelkomt in zijn cottage en hem daarna met een dosis snoep alleen bij de kast achterlaat.

Als Staf Coppens je opeens verwelkomt in Center Parcs, zou je de bui al moeten voelen hangen. Maar de jonge Louis is zich van geen kwaad bewust en geniet met zijn papa van hun nieuwe cottage. Tot papa en Staf hem daar alleen laten met een kast die hij zéker goed moet dichthouden.

Een avontuur zoals dat van Louis is eigen aan een verblijf in Center Parcs, waar je vakantie alle kanten kan opgaan. Zin in pure rust? Terwijl de kids in het zwembad spelen, geniet jij van een bezoekje aan de wellness. Zijn jullie een actieve bende? Achter elke hoek ontdek je in Center Parcs een nieuwe verrassing, van bergen en bossen tot pony’s, escape rooms en klimmuren. Met het hele gezin beleef je in Center Parcs de vakantie van je dromen. Of Staf je er nu komt pranken of niet.
Boek snel zelf een verblijf op ​centerparcs.be/secrets.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.