Staande ovatie! Jury ‘Britain's Got Talent’ overdonderd door onwaarschijnlijke goocheltruc

Britain's Got Talent
De jury én de kijkers van ‘Britain’s Got Talent’ werden gisteren van hun sokken geblazen door 4MG, een groep tienergoochelaars die uitpakten met een reeks indrukwekkende kaartentrucs. Het resultaat liet niet lang op zich wachten: na hun auditie kregen de studenten een staande ovatie. 

Ze mogen dan nog zo zenuwachtig geweest zijn voor hun grote moment, de 18-jarige Harry, de 17-jarige Theo, Josh (17) en James (19) wisten van aanpakken tijdens hun auditie. De tieners voerden elk een andere kaarttruc uit met één de vier juryleden, Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Williams. Zo lieten ze onder meer een kaartspel in een reeks blanco kaarten veranderden, en lieten ze een kaart uit een ander kaartspel ‘teleporteren’ in een glazen fles waar niemand bij kon. 

Toch kwam de grote verrassing pas op het einde, toen de goochelaars hun jasje uitdeden op het podium. Ze onthulden dan ook elk een t-shirt waarop de gekozen kaarten van de jury reeds waren afgedrukt. De jury was op zijn zachts gezegd onder de indruk!
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Joop Beense

  Een absoluut wonder en een terecht applaus.

 • Linda Maes

  Prachtig, hoe dan ook. Wie het beter kan moet het maar eens tonen.

 • Ramon Simon

  2 ervan heb ik al gezien. Gebruiken een paar basistechnieken, sommigen heb ik ook eens geleerd toen ik jong was. En ja die kaarten kan je online bestellen. Ook als je met 4 een truc doet zijn er veel handen, kijk je links kan ene rechts snel iets wisselen.

 • Carl Op de Beeck

  Blijkbaar rest er niet veel talent meer in het VK.

 • Jeanne Thieren

  Knap gedaan !