Spreekt Meghan Markle binnenkort stemmetje in voor ‘The Simpsons’?

De Italiaanse artiest AleXsandro Palombo transformeerde Meghan Markle al in een ‘Simpsons’-figuur.
BSRagency BSR Agency De Italiaanse artiest AleXsandro Palombo transformeerde Meghan Markle al in een ‘Simpsons’-figuur.
Maakt Meghan Markle binnenkort haar opwachting in ‘The Simpsons’? Als het van de makers afhangt in ieder geval wel, want die bieden haar de kans aan om een stemmetje in te spreken in de iconische animatiereeks.

Binnenkort zetten Meghan Markle en prins Harry een stap terug uit het Britse koningshuis, met ook het doel om financieel onafhankelijk te worden. Om dat te doen, zullen de twee andere manieren moeten zoeken om een inkomen te hebben. Het is geen geheim dat ze eraan denken om weer naar Hollywood te trekken. Zo werd Harry al betrapt toen hij Bob Iger, CEO van Disney, probeerde te overtuigen van Meghans capaciteiten voor een voice-over in een film.

Hoewel daar voorlopig nog niets uit de bus kwam, zijn er wel al andere geïnteresseerden. Zo lieten de makers van de animatiereeks ‘The Simpsons’ weten dat ze Markle graag een voice-over zouden aanbieden in de show. “Ik hoorde dat ze zo’n werk wel ziet zitten, dus als ze dit leest, bel ons dan”, vertelde een producer in een interview.

LEES OOK: The Simpsons worden 30 - deel 3: de beste cameo’s van beroemdheden
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Lucas Vissers

    Hoeveel gaat ze daar voor vangen ?