Sporza-anker Catherine Van Eylen breekt heup en is maand buiten strijd

VRT
Catherine Van Eylen (48) zal de komende weken niet op de radio of tv verschijnen. Het Sporza-anker is een maand lang buiten strijd, nadat ze tijdens een fietstocht haar heup brak. Dat meldt de website van Sporza. 

Van Eylen moet de komende maand herstellen van de breuk. Het Sporza-gezicht brak afgelopen weekend haar heup tijdens een fietstochtje in het Britse Yorkshire, waar ze aanwezig was voor het WK wielrennen. Catherine moest gerepatrieerd worden en ging in ons land meteen onder het mes. Volgens Sporza is die operatie succesvol verlopen, en hoopt Van Eylen tegen eind oktober haar werk weer op te kunnen pakken.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tati Daes

    Ik heb een knieprotheze en is nu een jaar geleden en het nog doet nog steeds veel pijn,

  • Christel Smet

    Neem maar twee maand eer je terug kan deftig stappen en zitten want dat wordt ook heel erg onderschat. Ik vond mijn heupoperatie pijnlijker dan mijn knieoperatie om te revalideren al beweren er veel het tegendeel. Ze vergeten wel dat de heup een kogelgewricht is en langs meer kanten kan bewegen dan een knie. Veel beterschap.