Spoiler alert: hacker achterhaalt wat Facebook verklapt over de afloop van 'Temptation Island'

Temptation Island
SBS Temptation Island
Inti De Ceukelaire, uitvinder van StalkScan.com, gebruikt zijn creatie voor interessante doeleinden. Zo ging hij op speurtocht door de sociale-media accounts van de 'Temptation Island'-deelnemers, en hij ontdekte daar enkele opvallende dingen die de afloop van het programma - en misschien ook enkele relaties - kunnen voorspellen. Opgelet: mogelijke spoilers! 

Vorig jaar waren Lize en Ken nog minder voorzicht op Instagram, maar dit jaar valt er weinig te bespeuren als het op de online-aanwezigheid van de 'Temptation'-deelnemers aankomt. Of toch niet? De Ceukelaire wist dankzij zijn programma StalkScan toch één en ander te achterhalen. 

Ter info: het programma kan alleen openbare info opvissen, er werd dus niets op illegale wijze gehackt. 

Kevin & Megan

Zo ontdekte hij dat Meghan een paar verdachte foto's likete, die vooral in het oog springen bij iemand die pas uit een relatie is gestapt. 

Megan likete deze foto's op sociale media.
Instagram Megan likete deze foto's op sociale media.

Verder likete ze ook foto's van verleiders Fabrizio, Tijs en Gino. 

Toch is er hoop voor Meghan en Kevin - hoewel die laatste na aflevering twee al volledig de mist leek in te gaan. In januari werd Kevin namelijk getagd in een filmpje waarin ook Megan te zien was.

Zijn Megan en Kevin nog samen?
Facebook Zijn Megan en Kevin nog samen?

En nog interessanter: twee maanden na de opnames van 'Temptation Island' werd deze foto gepost. Megan en Kevin lijken hier alvast nog gelukkig samen. 

Zijn Megan en Kevin nog samen?
Facebook Zijn Megan en Kevin nog samen?

Het lijkt er dus op dat Megan haar vriendje alsnog een kans geeft. 

Tim & Deborah

Ook de schijnbaar hondstrouwe Tim wordt onder de loep genomen. In de eerste twee afleveringen sliep hij liever buiten dat op dezelfde kamer als verleidster Zwanetta, en zijn eigen slaapkamer wordt ondertussen gesierd door 'no girls allowed, only Deborah'. Nochtans stond Tim vroeger nogal bekend als een player, als we zijn vriendin mogen geloven. Dat blijkt alvast waar. De Aalstenaar is vol lof over de mooie dames in zijn stad. 

Deze dames kregen complimenten van Tim.
Facebook Deze dames kregen complimenten van Tim.

Verder liket hij foto's van verleidsters Laetitia en Billy, en ging hij naar een event genaamd 'De Grote Muil Fuif XXL'. Wie hij daar van plan was te tongzoenen, weten we uiteraard niet zeker. 

Het meest opvallend: vorige week verscheen hij nog in een Instagram Story van verleidster Yana, waarin hij bewijst dat hij wel degelijk een 'tettenman' is - ook als het niet om de borsten van zijn vriendin gaat. 

Tim en Yana gaan volledig los op de dansvloer.
Instagram Tim en Yana gaan volledig los op de dansvloer.

En tot slot: twee weken na het einde van de opnames kwam een huis op naam van Tim te koop te staan. Om samen te gaan wonen met Deborah? Of net andersom? 

Een huis op naam van Tim staat te koop.
directverkoop.com Een huis op naam van Tim staat te koop.

Wat zegt het account van Deborah daarover? Wel, zij lijkt in ieder geval nog aan trouwen te denken. Ze likte namelijk wat foto's in thema. 

Deborah denkt nog steeds aan trouwen?
Instagram Deborah denkt nog steeds aan trouwen?

Toch mogen we niet te snel conclusies trekken, want daarnaast likte ze ook een hoop foto's die iets helemaal anders vertellen. 

Deborah likete foto's die verhalen over een liefdesbreuk.
Instagram Deborah likete foto's die verhalen over een liefdesbreuk.

Gaat het over haar relatie met Tim? Over een vorige ex? Of deden ze haar misschien denken aan een paar nieuwe vriendinnen vanop 'Temptation Island' die beter hadden verdiend? De tijd zal het uitwijzen... 

Het volledige artikel rond 'Temptation' kan je lezen op de website van De Ceukelaire. Binnenkort zal hij ook de sociale media van de andere koppels aan grondig onderzoek onderwerpen.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ines-matthias Van de Moortel

    Inderdaad en ze weten niet waar ze over klappen bv wat de reden is waarom hij zijn huis verkocht ik hem en de reden was persoonlijk... Media zegt soms dingen dat mensen kunnen kwetsen goed bezig

  • jimmy nuyts

    inti krijgt weer niet genoeg aandacht van de media de laatste tijd en moet zich dus met zoiets belachelijk als dit nog eens in de spotlight zetten...