Ga naar de mobiele website
^ Top

Spice Girl en Backstreet Boy zetelen in jury van Amerikaanse versie 'The Band'

Photonews, AP
Spice Girl Emma Bunton en Backstreet Boy Nick Carter zijn aangenomen als juryleden voor de talentenjacht 'Boy Band'. De show is aankomende zomer te zien op de Amerikaanse televisie.

In het programma nemen jonge zangers het tegen elkaar op om na tien afleveringen gekozen te worden voor de boysband, waarna ze een platencontract in ontvangst mogen nemen. De juryleden zullen ook instaan als mentors.

'Boy Band' wordt gepresenteerd door Rita Ora. De zangeres heeft al enkele ervaring met het presenteren van talentenjachten op tv. Zo was ze reeds coach bij de Britse versies van The Voice en The X-Factor, en presenteerde ze afgelopen jaar een seizoen van America's Next Top model.

Rita Ora zal de talentenjacht presenteren.
Photonews Rita Ora zal de talentenjacht presenteren.

Buurland
In ons land vond er een gelijkaardige talentenjacht plaats onder de naam 'The Band'. Juryleden Kris Wauters, Slons Dievanongs, Min Hee Bervoets en Nielson verkozen Lennart, Jannes, Jelle en Laurens tot de kersverse Nederlandstalige boysband 'Buurland'.

Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Renzo De Hond

    In Amerika gaat daar écht een boyband uitkomen. Bij ons niet. Hier is zo'n boyband een scheet in een fles wegens onvoldoende talent en backing van de platenmaatschappij.

Meld een bug