Speciale ‘Telefacts’ focust op Kim Clijsters: “Nee, ze doet het niet voor het geld”

Photo News
De 'Kimback' is talk of the town, en vanavond wijdt 'Telefacts' er zelfs een speciale uitzending aan - voor één keertje op Q2, na de Champions Leaguematch van Club Brugge. 

Het magazine laat verschillende mensen aan het woord die Clijsters tijdens haar tenniscarrière van dichtbij hebben gevolgd, zoals 'Het Laatste Nieuws'-journalist en ex-tennisser Filip Dewulf, gewezen coach Marc De Hous en de oud-toernooidirecteur van de US Open, Jim Curley. "Het zal een zware uitdaging zijn, maar ik denk dat het haar kan lukken om weer op topniveau te spelen", zegt hij. "Ik denk niet dat ze het voor het geld doet. De voornaamste reden voor haar comeback is haar competitiviteit. Ze heeft nog steeds die drive, die haar destijds zo goed maakte."

'Telefacts special: Kimback’ om 21.10 uur op Q2.

Kijk hier al naar enkele korte quotes van Dewulf en De Hous:
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  Te zot voor woorden......! Ze ga spelen voor haar plezier mss...?

 • LUC HUON

  Ze ziet gewoon een gat in de markt in het vrouwentennis waar niemand dominant is. Maar na zoveel jaar met haar speelstijl en blessuregevoeligheid vrees ik toch dat het meeste geld van reclame en startgelden zal komen. Mij lijkt het toch een wanhoopspoging om geld te vergaren.

 • Lucas Vissers

  Laat ons nu niet lachen hè !

 • Lois Verdonk

  Het gaat je goed Kim, een Belg om trots op te zijn.

 • Luc Ver Eecke

  En gij geloofd dat !!!! Maak de anderen blaasjes wijs !