Spannende tijden in 'Familie': duikt Guido Van den Bossche na al die tijd weer op?

Karel Deruwe vertolkte de rol van Guido.
Photo News Karel Deruwe vertolkte de rol van Guido.
Grote vragen bij het publiek van 'Familie': wat zal er gebeuren nu Amélie De Wulf, de zus van Lars, toestemming heeft gekregen om het lichaam van Guido op te graven? 

Het lijkt erop dat Guido Van den Bossche wel eens uit de dood zou kunnen terugkeren. Nochtans stierf het personage, dat gespeeld werd door acteur Karel Deruwe, achttien jaar geleden een gruweldood op Malta. Zou het dan toch kunnen dat dat hele voorval in scène is gezet? En wat betekent dat voor de rest van de familie? 

Alles zal onthuld worden in de seizoensfinale, een dubbele aflevering die op vrijdag zal worden uitgezonden. Nog even afwachten dus... 

Wat weet jij nog over de beginjaren van Familie? Test het in onze quiz
32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Raoul Rouma

  Ja, ja Brigitte is in feite Guido . Leefde lang ondergedoken en heeft zich tot vrouw laten opereren. Dus Peter is de zoon van Brigitte en Amelie kan dus niet zijn zuster van Peter zijn, maar wie is dan de vader en moeder van dit meisje? Kom en zie dit verder in volgende afleveringen. Familie! Van grensoverschrijdend gedrag is hier geen sprake omdat iedereen het met iedereen heeft gedaan. Met toestemming!

 • frieda schaut

  laat iedereen terugkeren en de kijkcijfers zullen nog meer dalen!

 • Didier Briglia

  Wat een laag gevallen zender.Kijk al jaren niet meer naar deze onzin.Een deftige film?? kijken kan ook niet want er komen 20 reklameblokken in.Wanneer gaat die zender stoppen!!!!

 • Diana Van Leemput

  Als je niet wil zien doe dat dan niet! Moei je dan ook niet met de rest!

 • Inge Gijs

  Straf want Guido werd verast en uitgestrooid..