Sorry Voor Alles: Laura gelooft twee weken lang dat haar beste vriendin definitief naar Peru verhuisd is

Rv
Laura Lecluyse is het nieuwste slachtoffer geworden van 'Sorry Voor Alles'. Ze dacht dat haar beste vriendin definitief naar Peru verhuisd was om mede-eigenaar te worden van de B&B van haar zus, maar daar bleek uiteindelijk niets van aan. Een afscheidsfeestje, het emotionele vaarwel op de luchthaven van Zaventem, de zogezegde blog vanuit het Zuid-Amerikaanse land,... Alles werd in de strijd gegooid om de 19-jarige studente ergotherapie twee weken lang in de val te doen trappen. En dat lukte zowaar, ondanks alle hints die de productie bedacht had om duidelijk te maken dat Marie toch niet vertrokken was.

Daarnaast was Laura ook zo vriendelijk om te geloven dat een depannagebedrijf haar brommer meegenomen had. Uiteindelijk zou ze er door alle spitsvondige vertragingsmanoeuvres maar liefst 1 uur en 48 minuten over doen om haar geliefde tweewieler terug in haar bezit te krijgen.
21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • didier de coster

  adriaan , aub , je bent geen presentator , eerder met moeite ne goede garcon met wa gevoel voor humor , stop ermee aub met uw showke van mijn voeten , jawadde , als ge da allemaal gelooft , awel triest dan

 • Marcq Adriaens

  Trekt op niets

 • Jacques Deschryvere

  Een groot fake programma,speel liever de Muppets op zondagavond

 • Bart Meers

  zever tv programma's op de vlaamse tv!

 • LISIANE RECH

  Onnozel programma en dit met ons belastingsgeld schandalig