Ga naar de mobiele website
^ Top

Sneak Peek: Kate Hudson op de set van Glee

ap
Er is een eerste foto opgedoken van Kate Hudson, die in het vierde seizoen van de serie Glee de 'negatieve' danslerares Cassandra July zal spelen.

Kate ziet er sexy uit in een zwarte body met netkousen en zwarte dansschoenen.

Cassandra July is een lerares aan NYADA (New York Acadamy of Dance and Arts) waar Rachel (Lea Michele) ingeschreven raakte. In een korte teaser (zie video onderaan) is te merken wat bedoeld wordt met een 'negatieve' Cassandra: in een licht zweterige toestand maakt ze de zelfverzekerde Rachel meteen met de grond gelijk.

"Ik ben zeker dat je een grote ster was in Iowa." "Eigenlijk kom ik van Ohio", antwoordt Rachel, toch enigszins onzeker. "Ohio? Nog erger", maakt 'Cassandra' haar af.

twitter

Eerder twitterde ook Lea Micelle al een foto van zichzelf met Kate op de set.

"Ik heb er zoveel zin in. Oh My God! Ik ben geobsedeerd door haar", klonk het enthousiast in een interview met een Canadees tijdschrift. "Ze is een van de meest fantastische komische actrices en ik vind haar echt fantastisch... ik kan gewoon niet wachten om met haar te werken."

Lea Michele werd al verschillende malen op set gespot in New York, samen met on- en offscreen vriendje Cory Monteith (Finn).

Naast Kate Hudson zal ook Sarah Jessica Parker een rolletje spelen als journaliste bij Vogue.com en mentor van Kurt (Chris Colfer). Daar zijn nog geen beelden van gelekt.Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug