Slimste Mens start maandag met deze drie kleppers

VIER
Nu maandag gaat het gebeuren: dan gaat het nieuwe seizoen van De Slimste Mens van start op VIER. Erik Van Looy ontvangt in deze eerste aflevering meteen heel wat televisie-ervaring met Goedele Wachters, Bartel Van Riet en Rob Vanoudenhoven.

Andere deelnemers zijn onder meer Dina Tersago, Evi Van Acker, Jean-Marie Dedecker, Björn Soenens, Xavier Malisse, Elodie Ouedraogo, Bill Barberis, Jef Van Echelpoel, Linde Merckpoel, Heidi Van Tielen en Sean Dhondt. 

Johan Boskamp stond ook op de planning, maar moest afzeggen wegens gezondheidsproblemen. Hij wordt vervangen door regisseur Dominique Deruddere. 
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Diane Bernaerts

  Al degenen die al die jaren zaten te roepen dat "de winnaar al bekend was", zaten er telkens naast. Dat zal dit jaar niet anders zijn.

 • Peter Buyck

  Pff ik kijk niet meer... enerzijds de reclame die de concentratie breekt en anderzijds... de voorspelbaarheid. Het enige dat je kan doen is hopen dat iemand wint... tot je merkt dat hij of zij er eigenlijk genoeg van heeft en zich laat verliezen.

 • Erik De jongh

  De winnaar is al bekend de mediageile groene Dallila Hermans

 • Kurt Van Dijck

  Je kan de nederlandse versie niet vergelijken met de belgische... daar is het een kwis, hier is het een entertainment programma. Niemand is verplicht om te kijken...

 • Christiane Verbeek

  De eerste keer was het een top programma. Nu al lang niet meer met al dat onnozel gedoe ertussen