Slecht nieuws voor ‘Game Of Thrones’-fans: trailer heeft niets met de serie te maken

YouTube
Fans moesten lang wachten op de eerste trailer van het laatste ‘Game Of Thrones’-seizoen, maar zelfs nu die er is, weten we niets over het verloop van de reeks. Volgens actrice Sophie Turner heeft het filmpje namelijk niets met de serie te maken.

Dat ontdekten enkele fans na het beluisteren van een interview met de actrice. Zij liet zich enkele maanden geleden al ontsnappen dat “er een promo werd opgenomen waarin ze een groot beeld van zichzelf te zien kreeg”.

“Het was gigantisch. Ik wilde het in mijn tuin zetten na de opnames, maar ze wilden het niet laten verschepen van Ierland naar New York, dat is jammer.” Daarna ging ze verder: “Dat promofilmpje had totaal geen betrekking tot de gebeurtenissen in het laatste seizoen. Het was gewoon reclame.”

De trailer inspireerde al vele theorieën over de verhaallijn van seizoen 8, maar die moeten nu helaas opgeborgen worden. Eigenlijk is dat nieuws niet verrassend, gezien zender HBO er alles aan doet om het plot zo geheim mogelijk te houden. Wat er dan wél staat te gebeuren krijgen we pas in april te zien, wanneer ‘Game Of Thrones’ opnieuw in première gaat. Ook het zevende seizoen van de reeks werd trouwens aangekondigd met een trailer die niets met de gebeurtenissen in het seizoen te maken had. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • johanneke li

  ze moeten iets doen hé om de aandacht van de kijkers in spanning te laten wachten, als het te lang duurt haken ze anders af.

 • Johannes Smikkelson

  Dat leek mij van het begin al duidelijk. De manier waarop er gefilmd werd, de camerahoeken, de slow motion...totaal niet zoals de eigenlijke serie wordt gefilmd. Ook hetgeen er te zien is in de trailer (die beelden van mensen die nog niet dood zijn)...

 • jean petermans

  Waarom is dit slecht nieuws???

 • Ceriel Devos

  In die trailer was dan ook helemaal niks te zien, alle verhaallijnen ben ik ondertussen vergeten, ik herinner me enkel nog wat draken en blauwe zombies.

 • Vohbo Van Arlen

  Dat is toch net goed nieuws ? Dat wil zeggen dat de trailer geen content spoilt. Net zoals met Infinity War en Endgame. In trailers zoals die van Jurassic World 2 wordt de hele film weggegeven.