Slecht nieuws voor de fans: ZES zendt 'Mooi en Meedogenloos' dan toch niet uit

CBS
The Bold and the Beautiful zal dan toch niet te zien zijn op ZES vanaf morgen, maandag 3 september. De zender heeft zopas beslist om de uitzendrechten voor Vlaanderen niet aan te kopen, omdat er geen finaal akkoord over de voorwaarden is gevonden met de Amerikaanse rechtenhouder.

Toch verdwijnt de reeks door de beslissing van ZES niet van de Vlaamse tv-schermen. De seniorenzender Eclips TV blaast het programma immers wél nieuw leven in. ‘Mooi en Meedogenloos’ krijgt er vanaf morgen 3 september een plaatsje tussen oude VRT-reeksen zoals ‘Kapitein Zeppos’, ‘De Kat’ en ‘Stille Waters’. ‘Mooi en Meedogenloos’ verdween een tijdje terug van het kleine scherm toen Fox besliste om de reeks niet langer uit te zenden.

'Mooi en Meedogenloos' kwam in de Verenigde Staten voor het eerst op het scherm op 23 maart 1987 en is ondertussen al een van de meest gelauwerde, bekroonde en bekeken soapseries ter wereld. De spraakmakende soap wordt uitgezonden in meer dan 100 landen en wordt wereldwijd gevolgd door miljoenen kijkers. 'Mooi en Meedogenloos' heeft bovendien het Guinness World Record van meest populaire daytime soap op zijn naam staan.
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • mijntje vermeire

  Och ze geven het of de 40 van Telenet

 • Pascal Claeys

  Inderdaad wel jammer voor Mensen met Orange. Het is wel zo dat zes massaal werd aangeschreven en steeds een negatief antwoord gaf. Eclips tv was de enge zender die de fans heeft opgevangen en hoop gegeven heeft. Eclips tv maakt zijn beloftes dan ook waar, waarvoor beste dank. Misschien is het een idee voor mensen met Orange om de provider te schrijven om eclips tv aan hun zenderpakket toe te voegen, ofwel overstappen op Proximus of Telenet.

 • Manuella Schelfhout

  Zeer leuk dat Eclips Tv het wil uitzenden , nu wel jammer voor wie Orange of tv Vlaanderen heeft die kunnen het nu helaas niet bekijken . Eerst beloven en dan niets , puur bedrog naar alle kijkers toe . Het zijn wij die ervoor betalen , is al duur genoeg. Herhalingen zijn saai . Nu nog dingens des levens se en dan zijn we weer happy

 • Dominique Van Santvliet

  Tof voor ons orange-klanten...

 • Jan Fonteyn

  Niet te zien bij orange hè. Dus weer niks