Sixpack valt in de smaak: kalender Staf en Mathias krijgt herdruk

Mathias en Staf Coppens.
VTM Mathias en Staf Coppens.
Staf en Mathias Coppens spannen hun buikspieren nog eens aan. Uit dankbaarheid, want alle exemplaren van hun speciale kalender voor Rode Neuzen Dag zijn verkocht. 

Omdat de opbrengst sowieso integraal naar het goede doel gaat, komt er nu een tweede druk van het collector’s item. Kruidvat Fotoservice laat extra exemplaren maken en die zijn vanaf 4 oktober alleen online te bestellen via kruidvat.be. Kostprijs blijft 7 euro, een bedrag dat volledig gaat naar de derde editie van Rode Neuzen Dag, de actie van VTM, Qmusic en Belfius met als centrale thema hulp aan jongeren met psychische problemen specifiek op school. Want daar brengen ze het meeste van hun tijd door en is de nood aan hulp dan ook groot. 

Staf en Mathias zijn met hun lichaam van Coppens een heel jaar lang te bewonderen op de kalender, met elke maand een voor en na foto. Twaalf keer twee verschillende foto’s dus met telkens een beeld van voor de grondige renovatie van hun lichaam, en één daarna waarop de broers een overduidelijke sixpack hebben. De kalender was één van de opdrachten die de broers zichzelf gaven voor het nieuwe seizoen van 'Het Lichaam van Coppens'.

Voor de foto’s van de kalender haalden Staf en Mathias inspiratie uit bestaande foto’s en poses van halfnaakte bekendheden, zoals Beyonce, Ronaldo of Miley Cyrus. Maar er zijn ook knipogen naar bekende kunstwerken.

Meer info over de actie vind je op www.rodeneuzendag.be.

VTM5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Statham

  Beetje bewerkt met Photoshop ,dat ziet zelfs een blinde.

 • steven goossens

  de broekjes zijn wel wat groot in verhouding hé...

 • Rudy Claes

  onnozel mannekes !!!

 • Ramon Simon

  Raar dat er nu geen klachten zijn over onrealistische schoonheidsidealen. Jongens die complexen krijgen over hun lichaam. Er zouden ook realistische mannen in moeten staan. En een maatje meer? Raar dat mannen niet constant klagen.

 • Wendy Warens

  Onder mijn homoseksuele vrienden zijn ze inderdaad zeer populair.