Exclusief voor abonnees

Siska Schoeters (38) werkt én komt tot rust aan haar vijver: “Eindelijk geleerd om blij te zijn met wie ik ben”

Siska aan ‘de vijver’ waar haar vriend Tomas De Soete tv en radio maakte, en zij nu radio. Voor 1 miljoen mensen. "Nee jong, daar probeer ik me niets bij voor te stellen".
Jan De Meuleneir/Photo News Siska aan ‘de vijver’ waar haar vriend Tomas De Soete tv en radio maakte, en zij nu radio. Voor 1 miljoen mensen. "Nee jong, daar probeer ik me niets bij voor te stellen".
Ongeveer een miljoen mensen hebben vorige zaterdag geluisterd naar 'De vijver van Siska' en de kans is groot dat het er deze ochtend evenveel zijn. Siska Schoeters, het meisje van Studio Brussel, is in anderhalf jaar tijd uitgegroeid tot één van de madammen van Radio 2. Ook wanneer ze niet werkt, gaat het goed met haar: "Ik heb op mijn 38ste eindelijk geleerd om blij te zijn met wie ik ben."

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Carla Van Geel

  En velen met u zijn blij met wie je bent Saskia, wees daar maar zeker van.

 • Johan Van de Velde

  Ik vind dat een grappige & plezante madam. Voila.

 • Marleen Sauvillers

  Het moet erg zijn voor veel mensen die alle dagen hard moetenwerken voor hun centen. Echte luxe mensen. Zulke mensen zouden in de private sector geen werk vinden Men moet de vrt met de helft verminderen.

 • Els Wyndaele

  Jou inkomen wil ik ook wel hoor . Is makkelijker en je wordt door de staat betaald tot aan je dood . Ik leef van een laag pensioen ( tgv. ziektes ) plus een som voor 66% handicap , waarschijnlijk het bedrag wat jij in 1 dag uitgeeft . Ik zou je weelde maar bij jezelf houden . Of vind je jezelf profileren zo mooi ? Wat heb je eraan ?

 • Pieter Verhulst

  Toch sukkelaars die BVs, dure auto's, vastgoed, reizen, luxe, ... en vooral klagen en janken voor subsidies want hun sector ocharme. En dat allemaal van belastinggeld.