Siska over haar plotse vertrek uit 'Boer zkt Vrouw': "Ik vind Jitse nogal jeugdig"

Boer Jitse en zijn drie favoriete vrouwen Marlies, Siska en Christy.
VTM Boer Jitse en zijn drie favoriete vrouwen Marlies, Siska en Christy.
Dina Tersago had verrassend nieuws voor boer Jitse (22) in 'Boer zkt Vrouw'. Siska (18), één van zijn drie favoriete meisjes, had gevoelens voor iemand gekregen. Zij wil dus niet met Jitse mee naar Noorwegen. Hij reageerde aanvankelijk teleurgesteld. Maar hij heeft met enthousiaste Emily een goeie vervangster. TV Familie praatte met Siska. 

Dat jij na de groepsdate iemand anders leert kennen, daar had je allicht geen rekening mee gehouden?

"Nee, helemaal niet! Daarom dat ik mezelf niets te verwijten heb. Trouwens, tussen die groepsdate en de reis naar Noorwegen zat twee maanden. En in die tijd ben ik dus een jongen tegen het lijf gelopen, voor wie ik nu héél veel voel. Zulke dingen gebeuren, hé."

Je was daar meteen eerlijk over.

"Ja, tuurlijk. Ik wilde fair zijn naar Jitse én de makers van 'Boer zkt Vrouw' toe. Dat vind ik niet meer dan normaal. Het zou ook oneerlijk zijn tegenover de twee andere meisjes die wél een toekomst met Jitse zien. Ik kwam met hen echt goed overeen. Ik wilde het hen niet aandoen dat Jitse uiteindelijk misschien voor mij zou kiezen, terwijl ik verliefd ben op een ander en zij wél iets voor Jitse voelen."

Hoe heb je die andere jongen precies leren kennen?

Je hebt 27% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fred Fourgon

  Dina Tersago zoekt boer' straks worden de eerste afleveringen "ingeblikt". Vlaanderen kijkt MASSAAL.

 • Steve Wildemeersch

  Te jeugdig?... Das het mooiste compliment je kan krijgen.., iemand die zich ouder en volwassen voelt, verliest ook z’n speelsheid en spontaniteit en ja, zelfs z’n dromen en wordt snel oud... Dus ja hoor man... blijf maar zoals je bent, goed dan dat zo’n iemand beslist om af te haken denk ik dan...

 • Henninckx Terry

  Ik val in slaap van zone zever, waarom niet vrouw zoekt minister of prins of bedelaar ???

 • patrick morel

  Ik vraag me af of veel van die meisjes al eens een maand in het buitenland vertoeft hebben zonder familie, misschien te jong om zulke beslissingen te nemen.