Exclusief voor abonnees

Seka Dobric uit ‘The Sky Is The Limit’ knokte zich uit de ellende: "Mijn vader stak mama neer met een schroevendraaier"

Als Seka Dobric nu kan baden in luxe, dankt ze dat aan haar doorzettingsvermogen. "Ik wist al vroeg: mijn toekomst, die bepaal ik zélf."
Als Seka Dobric nu kan baden in luxe, dankt ze dat aan haar doorzettingsvermogen. "Ik wist al vroeg: mijn toekomst, die bepaal ik zélf."
"Ik lette altijd goed op dat er geen scharen of schroevendraaiers in de buurt lagen: zo bang was ik dat mijn vader mijn moeder zou vermoorden." U zou het niet zeggen, wanneer u zakenvrouw Seka Dobric op tv ziet, maar zo herinnert ze zich haar kindertijd in Bosnië - toen nog Joegoslavië. "Barre armoede, dat wil ik nooit meer."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • sven raets

  Het valt wel op bijna allemaal met een vreemde enkel die frederick die heeft een vlaamse

 • Saadia Sellak

  Seka was meteen voor mij de favoriet, want ik weet ook wat het is om in armoede op te groeien en niet eens geld te hebben voor kleding of chocolade. Spelen om de honger in je maag te vergeten, maar speelgoed was er ook al niet. Het hakt er goed in als je het mee moet maken en je vergeet die armoede nooit. Geld is wel degelijk belangrijk om een normaal en gezond leven te kunnen leiden.

 • Baldr VanHoek

  Armoede creeert geen rijkdom. Enkel de omstandigheden doen er toe. Heb lak aan regels en iemand zal wel zien dat je opvalt. Puur toeval maakt je leven.

 • Benny Vanoppen

  Respect voor deze knappe dame!

 • Kristine Vandermeulen

  Top dat ze haar doelen zo nastreeft maar die show op tv eer ze een kleedje voor een avondje uit heeft gekozen is er wel over