Seizoensfinale ‘Thuis’ opnieuw met acteurs te bekijken

Tine Priem en Moora Vander Veken zullen op de speciale uitzendingen van de seizoensfinale aanwezig zijn
VRT Tine Priem en Moora Vander Veken zullen op de speciale uitzendingen van de seizoensfinale aanwezig zijn
Op vrijdag 28 juni wordt de seizoensfinale van ‘Thuis’ uitgezonden. Naar goede gewoonte kan je die samen met de cast bekijken. Dit jaar kan je terecht in de Kinepolis-vestigingen van Gent, Hasselt en Antwerpen.  

Vorig jaar volgen keken bijna 5.000 mensen op groot scherm naar de seizoensfinale van ‘Thuis’ in het gezelschap van de cast. Een groot succes, en dus wil Eén haar fans opnieuw de kans bieden om in het gezelschap van de acteurs van een spannende dubbelaflevering te genieten. Ook een quiz staat op het programma. Wie naar Gent afzakt, mag acteurs Tine Priem, Daan Hugaert en Kadèr Gürbüz op het appèl verwachten. In Hasselt kom je Raf Jansen, Ann Pira en Mathias Vergels tegen en in Antwerpen komen Moora Vander Veken, Pol Goossens, Leen Dendievel, Bart Van Avermaert en Tina Maerevoet meekijken. 

Tickets zijn vanaf vandaag te krijg via een.be/thuisfinale.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Vertessen

    Ze zullen eens straf uit de kast mogen komen Zo flauw’ en stoppen met al dat gejank De mensen hebben daar geen boodschap aan