Sebastiana en Martin uit ‘Love Island' uit elkaar

Vier
De eerste liefdesbreuk is een feit bij ‘Love Island’. Hoewel Sebastiana en Martin vanaf hun eerste momenten in de villa een perfecte match leken, is hun liefde nu op. Dat laat Sebastiana zelf weten in een mededeling op Instagram Stories.

“Ik wil jullie even meedelen dat Martin en ik hebben besloten om er een punt achter te zetten”, klinkt het. “Het is ontzettend moeilijk voor ons om het te vertellen... We hebben allebei nog liefde voor elkaar en we zullen altijd een plekje in elkaars hart hebben. Uiteindelijk hebben we de twee mooiste maanden gehad uit ons leven. Ik zal Martin altijd steunen en er zijn no hard feelings.”

Sebastiana en Martin werden vorige maand tweede in ‘Love Island’. Winnaars Aleksandra en Denzel en koppels Rowèna en Stenn en Matthy en Kelly zijn wel nog samen.

Instagram5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chantale Hemelaers

  Spijtig jullie waren een pracht koppel hopelijk komt 't nog goed tussen jullie

 • Menno Cobbaert

  Ik vond jullie een mooi koppel had het niet verwacht allebei nog een mooi leven tegemoet

 • Roberto Cariati

  Was te denken zij is echt nog kind en als je haar vriendinnen ziet zeg genoeg

 • Glenn Verbeeck

  En toch hadden ze moeten winnen toen:-p

 • Eddy Vervaet

  Ze wou snel trouwen en baby's.Zo werkt het niet bij veel mannen.Als je hem al een man kan noemen.Het zijn zelf nog 2 koorknapen...