Exclusief voor abonnees

Schokkend dieptepunt in aantocht in ‘Familie’: personage van Gunther Levi moet na heftige ruzies ook partnergeweld ondergaan

Familie - Gunter De Batselier (Peter), Patsy Van der Meeren (Gloria)
VTM Familie - Gunter De Batselier (Peter), Patsy Van der Meeren (Gloria)
“Nee, dit wordt geen leutige en ontspannende televisie”, zegt Gunther Levi (43). Wat ‘Familie’-fans al voelden aankomen, kunnen wij nu ook bevestigen: de zoveelste ruzie tussen Gloria en Peter mondt volgende week uit in brute agressie van haar op hem. En de terreur die Peter moet ondergaan raakt bij de kijkers duidelijk een gevoelige snaar.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • rudi maes

  Martine de pelseneir groot gelijk!!!

 • Ann Verschueren

  Goed dat dit onderwerp ook eens wordt gebracht. Heb ook zo'n buurvrouw gekend die haar man psychisch behandelde als een slaaf en daarmee nog stoefte dat hij zo goed luisterde naar haar bevelen. Die man onderging dat heel gelaten.

 • Tom Maes

  Bert Vanhoecke : Juist. En de man durft het niet outen want dat "wordt niet gedaan".... En ondertussen blijft het feminisme aandacht krijgen.....

 • Sing Ben

  fijn dat dit ook bespreekbaar wordt ...

 • Christel Smet

  Mijn vriend werd ook geklopt door zijn ex vrouw, blauwe plekken overal omdat hij snurkte en zij niet kon slapen. Hadden dit beter laten vaststellen door een paar dokters, nu mag hij nog heel zijn leven voor die geit alimentatie betalen. Mishandeling gebeurt ook door vrouwen maar mannen durven er niet over praten.