Sanne over haar 'verboden liefde' voor Erik: "Op alle foto's waren mijn ogen uitgebrand"

Cath Luyten trok naar Erik en Sanne in 'Buurman, wat doet u nu?'.
VRT Cath Luyten trok naar Erik en Sanne in 'Buurman, wat doet u nu?'.
Zij was 17 en ging nog naar school, hij was 39 en had een vrouw en twee kinderen. De verboden liefde van Erik & Sanne zorgde destijds voor een schokgolf in Vlaanderen. Maar hoe kijkt het koppel daar nu op terug? Ze vertelden het aan Cath Luyten in 'Buurman, wat doet u nu?'.

"Ik reed op mijn fiets door Bornem toen ik plots allemaal affiches van Story aan krantenwinkels zag hangen met daarop 'de verboden liefde' en een foto van Erik en mij", vertelt Sanne. "We wisten niet dat ze het nieuws gingen uitbrengen. We hadden ook geen geheimen, maar het was nog heel pril. Voor Erik ook, er stond heel veel op het spel. En op al die affiches waren mijn ogen uitgebrand met een sigaret. Ik kwam nadien op school toe en het werd daar stil. En ik zei: 'goeiemorgen'. Toen was het duidelijk: ik heb gekozen en vrienden zal ik hier niet meer hebben. Ik heb geen moment gedacht: hier gaan we niet mee door."

Ook Erik deed zijn zegje over de hele heisa destijds. "Ik ben heel snel verliefd geworden op Sanne, maar ik heb dat in het begin zoveel mogelijk van mij af proberen te zetten. Dat is voor mij een heel moeilijke periode geweest omdat ik natuurlijk al een heel toffe vrouw had en twee fantastische dochters heb." De zanger geeft ook toe dat hij erg heeft afgezien toen het nieuws van zijn relatie met Sanne naar buiten kwam.
26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • William Ogiers

  @Myriam V R,beter n'en ouwe vent dan een jongere die er misschien ook al van door was!

 • Marc Sierens

  Voor Cath is het de story van haar eigen leven,met het verschil dat in haar leven vreemdgaan moet kunnen,als Frank er ook zo over denkt is de vraag.Eric en Sanne een prachtkoppel succes in jullie verder leven

 • robin broothaers

  Aan de zuurpruimen en pilaarbijters hieronder die denken een mening te moeten hebben over de beslissing die Mr Van Neygen heeft genomen indertijd, toen hij Sanne leerde kennen: get a life en oordeel niet over anderen !!! De toekomst (het heden) heeft hen meer dan gelijk gegeven !!!

 • Gertie Daerden

  De mensheid heeft tegenwoordig minder moeite met oorlog en haat, dan met liefde, want die is onder bepaalde omstandigheden "verboden". Wie heeft het recht om te oordelen over iemands keuzes. Ieder zijn eigen unieke weg, als je op je sterfbed kunt zeggen "I did it my way" dan heb je mijns inziens een geslaagd leven gehad.

 • evelyne dewulf

  verleidingen dienen zich aan op een onverwacht moment. de kunst is om er niet aan toe te geven. maakt een mens standvastiger. zij hebben gekozen, wat hun recht is. maar tegen welke prijs?...