Sandrine André over haar pikante scène in Familie: "Nee, leuk was dat niet"

VTM
Of Véronique zal trouwen met Mathias óf ervandoor zal gaan met Lars, dat weten Familiefans pas in september. Wat wél zeker is, is dat de twijfelende dame de avond voor haar trouw in bed dook met haar jeugdvriend. Met andere woorden: actrice Sandrine André had een stomende vrijscène met Kürt Rogiers. En dat is blijkbaar niet zo leuk als het klinkt.

Familie ging de zomer in met een serieuze cliffhanger. Sandrine bereidt zich voor op een hele zomer vol vragen van kijkers. "Ik zal het allicht mogen horen deze zomer! De voorbije maanden werd ik al elke dag aangesproken over dé keuze van Veronique, en daar ben ik nu dus nog niet van af. Integendeel, zelfs. Bij dezen doe ik een belofte: kijk sowieso naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, want dan zal er wél duidelijkheid zijn. Nu ja, ongeveer toch...", vertelt ze in TV Familie.

De veelbesproken vrijscène met Kürt, dat vond ze echter niet zo heel leuk om te filmen. "Ja, dat kwam allemaal heel passioneel over, hé. Maar je moet je daar niet té veel bij voorstellen. Ik bedoel: in 't echt was er van hartstocht bitter weinig sprake. Ik vind zulke vrijscènes in feite echt niet leuk om te spelen. Mensen hebben daar vaak de zotste fantasieën bij, maar zoiets gaat heel technisch in z'n werk. Je moet de hele tijd rekening houden met de belichting, je haar mag niet te veel in je gezicht hangen, je moet constant denken aan de pose van je lichaam... Da's een heel gedoe."

Ze is wel tevreden met het resultaat. "Kürt en ik hebben een sterke vertrouwensband. En dat helpt. Tijdens zo'n opname gebeuren er dus geen grensoverschrijdende dingen. Dat blijft te allen tijde professioneel. 't Is de kunst om de illusie te wekken dat 't één en al passie is. Ja, ik was content toen ik het resultaat zag. 't Is ook heel mooi én respectvol in beeld gebracht."

Lees het hele interview vandaag in TV Familie.
9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jeroen Roelants

  Saai preut!

 • Guy Boodts

  Tja als acteur moet je je ook durven blootgeven

 • marc vaderbeken

  speel dan voetbal he

 • Marc Decoutere

  Als ik eens 5 min tijd had verander ik in Als ik eens 5 min Lars was!

 • Marc Geerts

  Zoveel meer je erover zevert zoveelste meer deugd heb je eraan gehad....wanneer gaan jullie samenwonen....in het echt hé...