Exclusief voor abonnees

Romy van ‘The Sky is The Limit’ werd als kind achtergelaten door haar vader: “Vaak fietste ik langs zijn huis, maar ik heb hem nooit meer gezien”

Romy Biscop
Kristof Ghyselinck Romy Biscop
Valentijn viert ze niet met een liefdespartner, maar met het personeel van haar boetieks. Romy Biscop (37) uit ‘The Sky Is The Limit’ is dan ook al twee jaar vrijgezel. “Nu ik op tv kom, zullen er wel geïnteresseerde mannen zijn”, zegt ze in Dag Allemaal. “Ik verwacht alleen maar golddiggers en playboys.”

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis



11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy Vervaet

  Spontane,eerlijke en hoogsensitieve vrouw.Kunnen veel chichimadammen die met de creditcard van hun,nou ja,man gaan shoppen een voorbeeld aan nemen.Heb mezelf ook opgewerkt tot wie ik nu ben.Je hebt er wel verstand,lef en geluk voor nodig...

 • Matthias Janssens

  Hey Romy, ik ben gehuwd en trouwens veel te oud voor je , maar ik vind je een mooie vrouw, zowel van buiten maar zeker van binnen, JIJ hebt jezelf bewezen en je doet dat vast en zeker nog elke dag , je bent zelfs voor vele mannen een voorbeeld, ik bewonder wat je klaargespeeld hebt en ik gun je iedere euro.... doe zo voort

 • Annie Biot

  Los van haar situatie is dit toch wel erg vermakelijke televisie. Je mag alle geld van de wereld hebben maar je blijft een mens. De keuze van een boot, kaviaar in je spaghetti etc.

 • Johan Boudewijns

  Ik begrijp haar volkomen, mijn biologische vader heeft ook nooit naar ons omgekeken, nooit niks van gehoord. Tijdje geleden is hij overleden, dan kennen ze u ineens wel (om de schulden te betalen). Ja doeiiii. Toffe vrouw die Romy, single zijn is nog niet zo erg.

 • Elke Celis

  Proficiat Romy, ik vond het een opsteker om je verhaal te lezen. Mijn vader is na veel leugens uiteindelijk ook vertrokken, jaren zwarte sneeuw later merk ik steeds vaker dat die generatie mannen het ook niet per sé nodig vond om te vechten voor een relatie met hun kinderen. Maar nog steeds liegen voor de schone schijn. Dat soort gedrag kerft een tergend langzaam helende wonde in je kinderhart. Wees waakzaam en heb de mensen lief die jou liefhebben, omring je er mee en geniet van je leven.