Exclusief voor abonnees

Romy Biscop uit ‘The Sky Is The Limit’ hoopte op een warm nest: “Mannen vinden het moeilijk dat ik onafhankelijk ben”

Dieter Bacquaert
De mooiste glimlach van het nieuwe The Sky is the Limit-seizoen, die hoort bij Romy Biscop (37). Ze past bovendien perfect bij de ‘from zero to hero’-stempel die deze lichting met elkaar verbindt. Ooit kon ze amper de eindjes aan elkaar knopen, nu shopt ze bij Chanel. Met dank aan haar harde werk in haar kledingzaken Mio Caro en Little Mio. En aan haar mama. “Nu probeer ik voor haar te zorgen.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lieve Geyter

  Ik zou toch het verhaal van haar ex eens willen horen. Elk verhaal heeft twee kanten. Als je stroom van het geld volgt komt je toch op een ander uitkomst dan dat ze beweert. Sommigen checken alles voor je zaken doet met mensen. Kunnen ze bij het programma ook eens doen.

 • Eddy Vervaet

  In tijden waarin veel mannen proberen innoveren,zijn bvb Johannes in hun denkwereld blijven stilstaan.Ik heb er geen probleem mee dat een vrouw onafhankelijk is.Hallo man,we leven in 2020!?!?

 • Johannes Smikkelson

  Heel normaal. Vanuit de biologie willen mannen de broodwinner zijn. Je hebt iets gedaan dat zeer "mannelijk" is en daar zullen de meeste mannen dus op afknappen. Dit is vanuit evolutionair standpunt heel logisch. Ik begrijp dus zeker niet de commentaar dat mannen dan "in de tijd van de dinosaurussen leven". Men wist tienduizenden jaren aan evolutie niet uit in 100 jaar. Beetje naïef om zo een uitspraken te doen vind ik.

 • Eddy Vervaet

  Leven die mannen dan nog van in de tijd dat de dinonaurussen nog bestonden?Mijn vrouw is financieel ook volledig onafhankelijk van mij,en ik wil niks liever...

 • MONIQUE VAN LAECKEN

  Ik vind het tof om te zien wat voor een hechte groep dat is met de medewerkers. Daar is werken blijkbaar een plezier. Dat zie je de dag van vandaag niet meer. Productiviteit is het toverwoord voor de aandeelhouders. Van enige familiale band op de werkvloer is al lang geen sprake meer. Voor mensen met zo een ingesteldheid zal de medewerker met plezier een tandje bijsteken als het nodig is en dat is veel meer waard dan bonussen als je een zo goed als onhaalbare target gehaald hebt.